Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Harzulov написа:Охо здрасти колега това е моето зверче. Аз бях вчера във Велико търново на празника,защо не драсна една бележка да се видиме.А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.
Коментар
-
Harzulov написа:ilkor написа:Днес след като групата пристигна в Търново на паркинга под Царевец беше паркирано това:.А между другото вчера около 13.30 в района на манастира дряново и пещерата бачо киро видях едно небесно синьо браво със софийска регистрация СА4476 или 96 със големият стикер и беше заедно със едно купе с тъмен цвят пак с големият стикер.Кой беше?И все ми се струва че небесно синиото браво ме задмина около 20.00ч по магистралата около района на ботевград посока софия.А и друго зърнах от колата даже свирнах на един колега с черна тениска на форума който се разхождаше бодро по главната улица на велико търново около16.30.ХАХА сега си кажете кой сте че направихме събор във велико търново
fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
Днес към 18 часа колегата Дилян (dilyanski1977) до Шишковата градинка, ама не съм сигурен дали ме забеляза, че с тез тъмните прозорци не го видях на къде гледа.Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
nikki_sixx написа:iee написа:Днес към 18 часа колегата Дилян(dilyanski1977) до Шишковата градинка, ама не съм сигурен дали ме забеляза, че с тез тъмните прозорци не го видях на къде гледа.П.П Утре пак отивам, мамка му!!!
Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:П.П Утре пак отивам, мамка му!!!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:iee написа:П.П Утре пак отивам, мамка му!!!Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар