АЗ! АЗ!
Колега, като ме видя защо не се обади?
Щях да се радвам.Имах точно 5мин работа съвсем наблизо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
знаех си че това самолетче е твоетоFilcov написа:васко в Неделя по обед едвам те настигнах в отсечката между Джоаната и ОМВ където направи обратен завой .... мигах бипках но нещо не ме отрази

чак като направих обратния те видях.другия път черпя бира за това че съм сляп
Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
Същото Браво (или много приличащо на него - със залепен стикер) ме изпревари на АМ Тракия някъде около Вакарел в посока Пловдив на 02.05. към 14ч. и ми намигна с аварийните :Dval_mcrae написа:Кой беше този колега на 05.05. около 17:00 часа
Обикаляше между военните автобуси които бяха в колона и военна полицияex '96 Bravа 1.6 16V LPG
Коментар
-
С джипа на тате. Карах след теб от отбивката за Горубляне до поликлиниката.Lane Staley написа:Аз, аз...Там някъде работяAdViSoRa написа:Синьо браво С или СА 0778 КК в Младост. Минаваше между 3та и 4та част и накрая зави срещу поликлиниката.
А ти с какво си бил? С пунтото от подписа?FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Аз бях.Tapamop написа:Същото Браво (или много приличащо на него - със залепен стикер) ме изпревари на АМ Тракия някъде около Вакарел в посока Пловдив на 02.05. към 14ч. и ми намигна с аварийните :Dval_mcrae написа:Кой беше този колега на 05.05. около 17:00 часа
Обикаляше между военните автобуси които бяха в колона и военна полиция
:D
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар