Във вторник видях един колега с черно браво ЕН 4607** с двата стикера - голям и малък - на Дойран посока Гоце Делчев.Беше пред мен, свирнах няколко пъти обаче въобще не разбра че му свиря. Трябваше да завивам иначе сигурно щяхме да се погоним
Номера е ЕН 4607 ВА. Малкия стикер е по-средата над чистачката, нали. Преди около седмица два пъти го видях. Първия път му оставих стикерчето под чистачката, а на другия ден като минах вече го беше лепнал.
А бравото случайно да е със 17-ки в момента....аз го познавам...ама май май не влиза във форума
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Мен някой не ме ли вижда с детската количка из квартала? (освен Светкос) Още не съм й сложила стикер,но обещавам в най-скоро време да го сторя.
Усещам, че дилемата измежду малък и голям стикер ще бъде голяма... Иначе днес видях един колега сутринта на бул. Прага на светофара с много готино Типо с големия стикер отзад. Нещо говореше по едно време с шофоьор на едно БМВ 3-ка с много лъскави джанти. След това на Първа инвестиционна банка, след кръстовището за към кат, но в посока Ст. град едно сиво Стило с номер 1948. Хубав номер . И сега, преди около 15 минути видях СокОтПраскова, ама бях далече, а тя явно гбързаше и я изпуснах, за да се поздравим. Купуваше я зеленчук, я плод от едно място в Борово. После засече една червена баничарка . Беше с цайси и вързана коса. Тримата да си признават без бой! :D
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Третият герой нямаше как да го снимам - бяхме вече в завоите от Бургас към Варна към 21:30 вечерта - ама то такова пресвяткане с фаровете няма бе! Видях само че беше марея комби. Първо се изнервих че тоя толкова бърза и после го пуснах напред, а нашия продължава да мига отзаде.Чак като се върнах във Варна се осетих че е някой от форума.Да си признава без бой
днес пред 8ма сграда в Бизнес Парка видях Мареа с номер А 1168 (примерно) и големия стикер. Шофьора отдалеч ми заприлича на Явор Митев, но не съм сигурен...
Коментар