Вчера на бензиностанцията зад Била на Опълченска засечено ( видях го за малко и не помня модел), около11.10 с големия стикер и номер 7291. Докато свирна се скри зад бензиностанцията, и после зави по Симеон.
Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
Аз бях. Извинявам се ,но докато зацепя вече завихте към ОМВ. Все пак радвам се че се видяхме
Колега, снощи към 19 ч. ми мина под прозореца - покрай моя блок в Надежда 4 Бях сигурна, че си ти, обаче нямаше как да свиркам Какво правиш по нашия квартал? Ако не е за казване - пиши на лични - да си изтрия поста
:D Майка ми и баща ми, живеят там. Ще се окаже, че сте съседи :D
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Вчера на бензиностанцията зад Била на Опълченска засечено ( видях го за малко и не помня модел), около11.10 с големия стикер и номер 7291. Докато свирна се скри зад бензиностанцията, и после зави по Симеон.
Виновен!Аз бях,но в колата беше лудница(деца,жени )и не съм те чул.На 21.08 около 10.30 колега с бяло пунто ми свирна на светофара преди Деница в Младост,ма докато отреагирам ...Махнах,но дали ме е видял...
този и аз май го засякох до лукойл на дуростол с малкия стикер : )
Това е deadairplane :D
С два малки стикера, не с един.И с два някакви други стикери ... ИталФест.И с фанелка с емблемата на форума.Само на челото му не пишеше, че е от форума или поне аз не съм видял.Чудя се, дали няма и пижама, чаршафи и слипове с логото на форума. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Коментар