svilens написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maiska
Колега, снощи към 19 ч. ми мина под прозореца - покрай моя блок в Надежда 4wazmo написа:Аз бях. Извинявам се ,но докато зацепяmaiska написа:Днес към 19:30 на Ботевградско точно преди ОМВ-то - сива Мареа С 9324 ** -- поздравихме се с колегата, но не разбрах кой е... да си каже
вече завихте към ОМВ. Все пак радвам се че се видяхме 
Бях сигурна, че си ти, обаче нямаше как да свиркам
Какво правиш по нашия квартал? Ако не е за казване - пиши на лични - да си изтрия поста
Коментар
-
Ааааааааа не така! Ослушвай се повече защото аз също ти свирнах за поздрав,но бързах за адрес.Предния ден колата ти беше паркирана пред Главпроект и ти направих снимка , но в момента ми е прецакан телафона и не можах да я качаbachev написа:Колегата с таксито Мултипла и големия стикер днес по обят в Младост 1А зави на светофара към студентски. Свирнах за поздрав, но май бях изгледан странно
.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Вероятно не съм бил аз :П понеже, когато се видяхме точно влязох в София. Бях в летен отпуск по морето 15-тина дни.kik73bg написа:Ааааааааа не така! Ослушвай се повече защото аз също ти свирнах за поздрав,но бързах за адрес.Предния ден колата ти беше паркирана пред Главпроект и ти направих снимка , но в момента ми е прецакан телафона и не можах да я качаbachev написа:Колегата с таксито Мултипла и големия стикер днес по обят в Младост 1А зави на светофара към студентски. Свирнах за поздрав, но май бях изгледан странно
.
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Сега малко по-нагоре видях кой си: колегата reter. Да не работиш нещо в района.z_sutrov написа:Я да си признае кой си паркира черното Браво с номер А3166 с голям стикер на задния джам в паркинга м/у автогарата и гарата. Беше засечено там вчера и днеска.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар