....., а по късно на семинарията FIRE8V караше много умислен не ми обърна никакво внимание
Определено съм бил "погълнат" от трафика, иначе си мисля, че и аз те мернах за момент....
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear' Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" https://www.fiat-uno.org/
Вчера на шумен на детелината имаше едно браво много добре изтипосано даже го белязах спрях точно до него ако е от форума да не се скатава.Също така и тъмно зелено или сифо типо не си спомням точно варненско с големия стикер ме изпревари на магистралата на връщане от шумен присветнах му два пъти ама не ми обърна внимание колегата.
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
От колегата с Бравата СА 1810: вече влизам във форума доста рядко, поради причини независещи от мен. "Мятам" по едно око, но рядко, не се безпокойте. Просто работата ми стана доста динамична.
Мисля, вчера вечерта към 11:30 тъмно зелено браво с черни прозорци дори от преде бяха затъмнени с големия стикер а сега пред еон-а долу на езерния път е спряло черно браво СА 1636КА страшно ЖТД
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Виждал съм тази кола във форума - Браво с номер ЕН 8837 ??. Беше на кръстовището на метрото и ПИБ. Продължи в посока КАТ. Даже един рейс му свирна, за да му направи път, беше се предредил :D. За малко да забравя - имаше големия стикер на задното стъкло.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Виждал съм тази кола във форума - Браво с номер ЕН 8837 ??. Беше на кръстовището на метрото и ПИБ. Продължи в посока КАТ. Даже един рейс му свирна, за да му направи път, беше се предредил :D. За малко да забравя - имаше големия стикер на задното стъкло.
:D Аз бях, но държа да отбележа, че не се предредих, а просто излизах от ОМВ-то, че мих колата и нямаше къде да отида
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Днес едно червено Stilo н Ситняково посока кулата около 8 часа сутринта. Беше в лявата лента а аз в дясната и сигурно не ме е видял. От номера запомних само 015.
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V ...and justice for all
:D Аз бях, но държа да отбележа, че не се предредих, а просто излизах от ОМВ-то, че мих колата и нямаше къде да отида
Сори, батка! Аз те видях, след като то сирна рейса. А иначе аз пресичах към ОМВ от Банката. Бях със синя шапка и бяла фланелка. Даже гледах към Бравото. Ама откъде да знам, че е някой от форума. За друг път ще знам, ако видят твоята кола. И да ти кажа... трепач беше!
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Днес към 19.00 на Ситтняково се засякохме с колега с рег. номер СА1740хх да си признава кои е. ??? Той ми свирна и ми махаше незнам дали забеляза, че му махнах ама аз се сетих в последния момент.
Днес към 19.00 на Ситтняково се засякохме с колега с рег. номер СА1740хх да си признава кои е. ??? Той ми свирна и ми махаше незнам дали забеляза, че му махнах ама аз се сетих в последния момент.
Аз бях :D тъкмо се чудех пред кой да се мушна там преди ремонта кадето правят и гледам Браво с стикер и веднага на бибитката, но се бях засилил и не можах да спра пред теб :D не видях да махаш, но бях сигурен че се сети за какво става дума
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
След колегата Junkey от вчера, днеска ново попадение :D На Цариградско към 9:00 колега с червено Браво 4746 мсиля че беше номера. Колегата ме забеляза и свирна, после пак се засякохме та кой е с тоя як номер :D
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Днеска бяло типо....около 17:15....на уличката за басейна до зоологическата градина....номера беше нещо от сорта С82..., но не съм сигурен, че бях далече и не го видях точно.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
днес към 18.00 на светофара на бул. България и Гоце Делчев видях тъмно син бравок с номер 6440 беше в лентата за направо и 4-5 коли отпред .. и нямаше голям шанс да ме види ... кой беше /номера ми е изкл. познат.. дали не беше старото браво на Svetkos
Коментар