днеска по пътя за бяла ( Русе - Бяла ) се разминах с едно купе синио , свирна ми и в огледала видях че има от големите стикери
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coupe 2000uBoy написа:днеска по пътя за бяла ( Русе - Бяла ) се разминах с едно купе синио , свирна ми и в огледала видях че има от големите стикери
Коментар
-
Видях те... Ти ли беше пича със лупите и ксенона дето караше зад мен - посока околовръсното на студ. град... Видях те , ама много бързах.... пък и ти беше с някаква мадама, а мен мадама ме чакашеBEX---GT написа:колега с големия стикер на задното стъкло, браво софийско светло синьо в студентски град - СА 2926 (или 2629)присветнах му, ама май не ме разбра
Поздрави...отдолу май пишеше Shicky или нещо такова май 
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Вчера някъде към 20:00ч видях на софииския едно оранжево браво със някакви черни ленти беше (много добре изглеждаше с яки джанти) обаче не можах да видя номера и дали има стикер.... Дали е от форума... много беше натокано бравото
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Тoва сигурно на чичо Нено турбо барутарника ... ne0 от тук и още по-известен от Алфа Ромео форума, също така организатора на 1st Italian Track Day-a.btw така и така пиша ... Pecho днес дали си ходил на McDonalnds към 9 сутринта. За сигурно 15-ти път виждам Стило като твоето, се гледам като малоумник и немога да разпозная в крайна сметка.shikito написа:Вчера някъде към 20:00ч видях на софииския едно оранжево браво със някакви черни ленти беше (много добре изглеждаше с яки джанти) обаче не можах да видя номера и дали има стикер.... Дали е от форума... много беше натокано бравото
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
да, да, точно аз бяхshikito написа:Видях те... Ти ли беше пича със лупите и ксенона дето караше зад мен - посока околовръсното на студ. град... Видях те , ама много бързах.... пък и ти беше с някаква мадама, а мен мадама ме чакашеBEX---GT написа:колега с големия стикер на задното стъкло, браво софийско светло синьо в студентски град - СА 2926 (или 2629)присветнах му, ама май не ме разбра

следващия път дано не бързаме, дам, ти наистина май бързаше за някъде
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Даже ако не се лъжа аз карах зад тебе по едно време.... Огледах те едно хубавоBEX---GT написа:да, да, точно аз бяхshikito написа:Видях те... Ти ли беше пича със лупите и ксенона дето караше зад мен - посока околовръсното на студ. град... Видях те , ама много бързах.... пък и ти беше с някаква мадама, а мен мадама ме чакашеBEX---GT написа:колега с големия стикер на задното стъкло, браво софийско светло синьо в студентски град - СА 2926 (или 2629)присветнах му, ама май не ме разбра

следващия път дано не бързаме, дам, ти наистина май бързаше за някъде 
.... И после те изпреварих...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар