LORDAJAX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тя и още може, ама по тоя път ме е шубе, че като гледам какво става... Така че бавничко с 90 - 100
А, това че Бравата е на три цилиндъра изобщо не се разбра
Ако не бързах да взема малкия щях да те последвам за да се запознаем
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
-
То на него и Ферари да му дадат - ще се оплаква, че му работи на 11 цилиндъра!gamma написа:Тя и още може, ама по тоя път ме е шубе, че като гледам какво става... Така че бавничко с 90 - 100LORDAJAX написа:Много ти ходи Мареа-та
А, това че Бравата е на три цилиндъра изобщо не се разбра
Ако не бързах да взема малкия щях да те последвам за да се запознаем 
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колега ние бяхме с колегата 1115 ... отивахме към AXM да пазаруваме, аз ти махнах. Малко кат хабитюренти бяхме, но важното е да е весело.miro2177 написа:Днеска бях засечен от колега с софийска Мареа 6248 май беше. Към 6 часа преди Билата в Люлин ме подмина с клаксон и после момчето до него ми махаше
за атракция за останалите около нас :D
'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
В неделя на хижа Приста до дунава край Русе видях един пич да разхожда едно светло-синьо браво и му подарих малко кръгло стикерче на форума. Ако е регистриран и случайно прочете темата да пише кой е за да се запознаем, че тогава много бързах и само му тикнах стикера в ръцете и той едва успя да разбере това какво е.
Коментар
-
Трябваше да удариш по джамаiceflame написа:преди около час на гара Пионер видях колегата с Мултипла - та такси, но бях в 94 и не успях да го поздравя поне
Аз веднъж съм го правил, без да искам. После хората се чудеха дали съм луд... Ама беше отдавна.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар