Понеже съм малко нов и несъм много в час с Фиат, имам молба ако може да ми кажетекак стоят нещата с тази малка количка.Смисъл дали са здрави като окачване,мотор(конкретно 1.2 бензин),притенциозни ли са и най-важното мога ли да му сложа АГУ не ГИ и какъв разход да очаквам.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагайте 'Да си купя ли Punto' ?
Collapse
X
-
Re: Помагайте ’Да си купяли Punto’ ?
Недей.Не ти трябва.Ако е от новите МК2, 1.2 е с проблемен компютър и пластмасови колектори.pelevan написа:Понеже съм малко нов и несъм много в час с Фиат, имам молба ако може да ми кажетекак стоят нещата с тази малка количка.Смисъл дали са здрави като окачване,мотор(конкретно 1.2 бензин),притенциозни ли са и най-важното мога ли да му сложа АГУ не ГИ и какъв разход да очаквам.Благодаря предварително!
-
И по - добре, че на тия 1.2 компютъра е най-дефицитната част по моргите. Освен ЕКУ_то се сменя и боди компа, който пък трябва да е точно от същия модел кола и човек се моли да се синхронизира километража по КАН линията, а не да остане мигащ. Абе най-патил е Килар4о май от форума.В ибей има снимки на цели редове от стелажи с отремонтирани.В интерес на истината май към края на 2004 го решават проблема, ама не съм сигурен.Той се състои в това, че изгаря един транзистор и се губи тока на 2 от цилиндрите.ЕКУ_то е хибридно и не се ремонтира в домашни условия.Или поне не се ремнотира лесно.Kuku написа:Ванка, аз с мойто 1.2-8v 2005г. не съм имал никакъв проблем1115 написа:Тия след 99 са куците.
Или те след фейс-лифта ги оправят? 
Коментар
-
Що се касае за окачването Килар4о казва, че е "желязна" отвсякъде.1115 написа:И по - добре, че на тия 1.2 компютъра е най-дефицитната част по моргите. Освен ЕКУ_то се сменя и боди компа, който пък трябва да е точно от същия модел кола и човек се моли да се синхронизира километража по КАН линията, а не да остане мигащ. Абе най-патил е Килар4о май от форума.В ибей има снимки на цели редове от стелажи с отремонтирани.В интерес на истината май към края на 2004 го решават проблема, ама не съм сигурен.Той се състои в това, че изгаря един транзистор и се губи тока на 2 от цилиндрите.ЕКУ_то е хибридно и не се ремонтира в домашни условия.Или поне не се ремнотира лесно.Kuku написа:Ванка, аз с мойто 1.2-8v 2005г. не съм имал никакъв проблем1115 написа:Тия след 99 са куците.
Или те след фейс-лифта ги оправят?
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
1,1 по-добър от 1,2
за съжаления го казвам!
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар