Търся добър стоматолог, по възможност да работи на ставнително разумни цени и с добър зъботехник. Ако може телефон и/или адрес. Предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
до варненци - стоматолог във Варна
Collapse
X
-
Няма значение дали работи със здравната каса.gamma написа:Ул. "Студентска" бл. 4, това е срещу стария паркинг на ТУ. Телефон и подробности малко по-късно.
Докторката е добра. Работи и със Здравната каса (ако има значение).
мерси, чакам подробностите
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Мога да ти дам координати на моя зъботехник, но вече ще трябва да се уговаряш с доктора. Мога да ти дам и комплет зъболекар с моя зъботехник. И двамата са добри и си разбират от работата...ele написа:Няма значение дали работи със здравната каса.gamma написа:Ул. "Студентска" бл. 4, това е срещу стария паркинг на ТУ. Телефон и подробности малко по-късно.
мерси, чакам подробноститеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Трябва и доктор, не само зъботехник.... затова, ако си доволен - давайjenshen73 написа:Мога да ти дам координати на моя зъботехник, но вече ще трябва да се уговаряш с доктора. Мога да ти дам и комплет зъболекар с моя зъботехник. И двамата са добри и си разбират от работата...ele написа:Няма значение дали работи със здравната каса.gamma написа:Ул. "Студентска" бл. 4, това е срещу стария паркинг на ТУ. Телефон и подробности малко по-късно.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз съм доволен, но съм и пристрастен - мъж съм, рядко давам да ми бъркат в устата, а когато нещо не е наред - хапяele написа:Трябва и доктор, не само зъботехник.... затова, ако си доволен - давайjenshen73 написа:Мога да ти дам координати на моя зъботехник, но вече ще трябва да се уговаряш с доктора. Мога да ти дам и комплет зъболекар с моя зъботехник. И двамата са добри и си разбират от работата...ele написа:Няма значение дали работи със здравната каса.gamma написа:Ул. "Студентска" бл. 4, това е срещу стария паркинг на ТУ. Телефон и подробности малко по-късно.
Зъботехника ми предполагам ще работи чак след 06 Май. Казва се Михаил Томов.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар