Идеята на темата е всеки, който има някакъв проблем, не свързан с автомобил, а примерно PC, пералня, телевизор и т.н. да сподели тук, а някой друг компетентен да му помогне... и така. Ако има интерес бих помолил модераторите да направят темата важна. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ от съфорумец
Collapse
X
-
Зависи от марка, модел .... Моя изгуби ума и дума след като пи вода в бяло море и за нов и ремонт ми искаха над 170 лв.... В момента за тия пари мога да си купя нов що годе снимащ... Ама на моя апарат дисплея заемаше цялото пространство отзад, т.е. не беше малък, цял телевизор.... Така, че зависи...Lestat написа:И нека аз да съм първи.... пакНякой да знае случайно колко струва смяна на дисплей на цифров фотоапарат..Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Питай Zentex във фото-форум:http://www.photo-forum.net/Но ще ти трябва регистрация.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Благодаря на всички... Айде следващия с проблем да си казва и да мислим по неговите болежкиtrace написа:Питай Zentex във фото-форум:http://www.photo-forum.net/Но ще ти трябва регистрация.

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Не съм сигурен че това е правилния подход. Нали смисъла на форума е и впоследствие ако някой има същия проблем да си помогне. Ако всички си насипем проблемите тука как впоследствие ще изровиш сред десетките страници мнения това което търсиш? Сякаш е по-добре всеки да си пуска тема, заглавието може да помогне много после когато някой търси. То ако е така дай да отворим една тема ’Фиат’ и всеки който има проблем с каквото и да е по колата си да пише там.
Коментар
-
ls1 написа:Не съм сигурен че това е правилния подход. Нали смисъла на форума е и впоследствие ако някой има същия проблем да си помогне. Ако всички си насипем проблемите тука как впоследствие ще изровиш сред десетките страници мнения това което търсиш? Сякаш е по-добре всеки да си пуска тема, заглавието може да помогне много после когато някой търси. То ако е така дай да отворим една тема ’Фиат’ и всеки който има проблем с каквото и да е по колата си да пише там.
Целият раздел "Общи приказки" е за това, и винаги се е използвал за тази цел.Обобщаването на всички проблеми (с ГПСи, с телефони, с телевизори, с жени) не е възможно в една тема.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар