колега аз съм на 5тия и вярвай .. залюля си стабилноо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земетресение!
Collapse
X
-
на 15 км южно от Варна се усети добре на първия етаж. Странно е, че казват, че животните усещали заметресенията много по-добре от човека - моите животинки до една не мръднаха, а си спяха спокойно. Даже и папагалът, който обикновено вдига голям шум, си пощеше перата съвсем спокойно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И моята котка нищо не усети. Спеше си спокойно под една саксия, която се клатеше доста стабилно. ако беше малко по силно земетресението щеше да и падне на главата.ele написа:на 15 км южно от Варна се усети добре на първия етаж. Странно е, че казват, че животните усещали заметресенията много по-добре от човека - моите животинки до една не мръднаха, а си спяха спокойно. Даже и папагалът, който обикновено вдига голям шум, си пощеше перата съвсем спокойно.
Коментар
-
С Живко установихме , че във Варна земетресение не се е усетило , който каже обратното значи по всяка вероятност или е шоран///// написа:Ония са пили някакви стимуланти!dilyanski1977 написа:Живко в наща махала въобще нищо не се усети ето ти хем на високо живееш и пак нищо.///// написа:Стига бе - на 5-тия етаж във Варна нищо не съм усетил! Сигурно сте прекалили с алкохола!
Мен ако питате - по-добре си лягайте!

или се е напушил яката
.
Коментар
-
VooDoo написа:Според мен ти и Живко трябва да смените дилара сиdilyanski1977 написа:С Живко установихме , че във Варна земетресение не се е усетило , който каже обратното значи по всяка вероятност или е шоран
или се е напушил яката
.
Моля колеги под наркоза да не се включват
Сега по темата , при нас нищо не се усети
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse

, но уви...
Коментар