Здравейте,Колегите ми, като експерти спорят с мен, че:1. Няма система, която да предпазва автомобила от повреди при скъсване на ангрежнажния ремък.2. Фиат Пунто 1997 няма горепосочената система, ако изобщо съществува такава.Споря с тях не защото разбирам, а защото някъде тук бях чел за тази систем на Пунто точно.Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за помощ в един безсмислен спор
Collapse
X
-
Има я дори при Фиат уно, а при пунто мисля, че я има при малките литражи 1,1куб. и 1,2. Системата се казва Fire двигател. Ето подробно е описано в тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6478--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
така колеги аз съм ъсал такъв ремак при потегляне на фиат добло 1.9 д след като отиде в сервиза на фиат заштото колата беше още лизингова там се оказа че проблема ще се отстрани за 20мин което вклучваше замяна на вапросния ремак с нов и смяна на ролки когато запитах познат монтиор тои ме успокои че това одавна не е проблем за повечето марки автомобили и специално при фиат ,на мен това ми беше достатачно така че караите спокоино сменяите всичко навреме и се радваите на колите си
Коментар
-
fihi
Аз имам едно предложение:Ако някой знае кои модели фиат имат такава защита да направи един списък и да го постне. Предлагам това, за да няма въпроси от сорта на "Моята има ли.... и т.н." В интерес на истината и мен ме интересува бравата дали има такова чудо на технологиите.
Коментар
-
Humppa
Приятел имаше Браво 2.0. Два пъти къса ремък. Първият път за около 1200-1500 (не помня точно) оправи двигателя - клапани, бутала и т.н. Вторият път като скъса ремъка не му се занимаваше и го продаде така....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар