Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нужна ми е помощ - София!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи ето резултата:Сивата 156-ца с новото табло, имаше проблем в ДВГ. Ускоряваше до 3000 оборота и не ще повече, направо ми идваше да повърна и да се самоубия в колата и това ако ми е било ЖТД ! Закачахме я на комп, изписа дебитомер. Сменихме дебитомера с някакъв от някаква морга между Перник и София, резултата същия. Отказахме се, но деня ни замина почти. Беше станало 15:30. Хванахме едно такси и направо в София при синята алфа. Освен уплътненията не намерих за какво друго да се хвана. Кожения салон е Момо. Пробвах я, ето това беше ЖТД! Мърка като котенце (също като Фифи). Смъкнах някой лев и газ за Русе. Даде ни я с 1/2 резервоар, гражданска, транзитни. Напълних резервоара чак люсна навън нафта и газ към Русе. Ебати Софията и ебати околовръстното едва в 18:40 бяхме напуснали София. По пътя не съм вдигал моментно повече от 130км/ч. Има добра динамика на това купе двигателя. Като влязох в Русе спрях на ОМВ-то на гарата и напълнихме до горе. Равносметката беше 15.5 литра за изминати 326км. Който иска да смята за мен е повече от добре! Приятеля ми дано и се радва дълго време Те така.
    Прикачени файлове
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Айде честито и много безаварийни километри.Я кажи сега колко си свалил да видим търговците поддават ли?

Коментар

Поддават, на 5.5 я платихме. Като показах пликчето и омекна (това винаги е имало ефект). :D
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито и от мен.А за Софията - даже сега се пооправи движението, преди да видиш какво беше.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
          X