Значи ето резултата:Сивата 156-ца с новото табло, имаше проблем в ДВГ. Ускоряваше до 3000 оборота и не ще повече, направо ми идваше да повърна и да се самоубия в колата и това ако ми е било ЖТД ! Закачахме я на комп, изписа дебитомер. Сменихме дебитомера с някакъв от някаква морга между Перник и София, резултата същия. Отказахме се, но деня ни замина почти. Беше станало 15:30.
Хванахме едно такси и направо в София при синята алфа. Освен уплътненията не намерих за какво друго да се хвана. Кожения салон е Момо. Пробвах я, ето това беше ЖТД! Мърка като котенце (също като Фифи). Смъкнах някой лев и газ за Русе. Даде ни я с 1/2 резервоар, гражданска, транзитни. Напълних резервоара чак люсна навън нафта и газ към Русе. Ебати Софията и ебати околовръстното
едва в 18:40 бяхме напуснали София. По пътя не съм вдигал моментно повече от 130км/ч. Има добра динамика на това купе двигателя. Като влязох в Русе спрях на ОМВ-то на гарата и напълнихме до горе. Равносметката беше 15.5 литра за изминати 326км. Който иска да смята за мен е повече от добре! Приятеля ми дано и се радва дълго време
Те така.

Коментар