Колеги реших да взимам нещо ново и си харесах едно пунто 1.8 hgt 2000г. рекаро салон 130 кончета та кажете си мнението за самия модел чупат ли се мн, скъпа ли е подръжката вървежно ли е...
благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto mk2 1.8 hgt
Collapse
X
-
Като цяло съм доста доволна. Компактна количка...върви доста (зависи какво си карал преди де...) дава приличен разход на гориво, като части втора употреба, обаче няма много такива. И май трудно се намра такава без забележки. Кофтито е, че седалките винаги са в лошо състояние. (мойте бяха перфектни, но доста скоро започват да се изтъркват, а втора употреба - няма.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
-
Е ти ако си купиш седалки втора употреба по пътя на логиката и те след някой друг ден ще се изтъркат затова решението май е тапицерMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
uBoy написа:какъв разход ви дават такива колички в градски и извън градски условия ?Предполагам, че разхода ще е над 12/100 градско. Тия всичките коньове не се хранят лесно, да не казвам, че и не се поят лесноКод:пунто 1.8 hgt 2000г. рекаро салон 130 кончета
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Миналия път като засичах бях изминала 465 км. с 40 литра бензинец. Този път с 51 литра съм на 500км. и ми светна лампата - горовим за разход градско, като сутрин тъна в неистово задръстване на околовръстното, а вечер - никакво. А втора употреба седалки, всмисъл ако искаш просто да си смениш салона и да не се разправяш. Другия уикенд ще пробвам Жълтура извънградско, и ще видим как ще дойде.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Този двигател е учудващо икономичен, благодарение на вариатора.Delta-та ми е със същия двигател, и доста по-тежка от Пунтото.Разходът на бензин извън града е 6 - 6.5/100, а градско - около 10. Газ (с газов инжекцион) е извънградско - около 8-8.5, градско - около 11.Все пак, зависи от стила на каране.jenshen73 написа:uBoy написа:какъв разход ви дават такива колички в градски и извън градски условия ?Предполагам, че разхода ще е над 12/100 градско. Тия всичките коньове не се хранят лесно, да не казвам, че и не се поят лесноКод:пунто 1.8 hgt 2000г. рекаро салон 130 кончета

Коментар
-
Re: Punto mk2 1.8 hgt
Ако си си харесал някое пунто го вземай, след като го оправиш ще си много доволен от колата! :Dhibryd написа:Колеги реших да взимам нещо ново и си харесах едно пунто 1.8 hgt 2000г. рекаро салон 130 кончета та кажете си мнението за самия модел чупат ли се мн, скъпа ли е подръжката вървежно ли е...
благодаря предварително>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
И аз да дам един плюс за колата - за сега нямам никакви оплаквания, ако ще я караш постоянно и ще навърташ доста километри мога да те посъветвам да сложиш газ, ако ще я изкарваш само за да си начешаш крастата може да си я караш и на бензин, иначе парите които отиват за гориво не са малко :Dpunto HGT
Коментар
-
колата е супер въвят на пушка моето е с възможно наи малкия мотор и ме удивлява с ускорение и динамикаколата има ненадмината визия просто е ТРЕПАЧШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар