Благодаря на всички, на които наистина трябва да благодаря!Те си знаят кои са
На останалите - когато си го заслужат от все сърце ще им благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо "Благодаря" на:...
Collapse
X
-
Благодарности на: Sev за това, че ми поръча и плати една джадажа от чужд сайт! soulkeeper от Стара Загора, че преди две години си направи труда да дойде до стадиона в града и да ми донесе един супер стикер, който още е в перфекто състояние на фиатката ми :D source от Кърджали, който ми подари старият си блокирал касетофон, който ми трябваше за части. Тогава други колеги ми продаваха неработещи машинки за 20-30лв...Голяма благодарност на zgabrovski, който преди няколко години спаси форума от сигурна смърт!
Благодаря на gmg_service и iakvvu заради чийто съвети отново заработи един стар телевизор...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз му благодаря за същото защото на мен реално ми го подари и вече е в употреба.Бравото не се чува като работи.yorik написа:... благодаря на колегата Trace, за ауспуха, който почти ми подари...имаш я бирата...сега бравото мърка като котенце...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на ogi28b за указаната навременна и адекватна помощ. Сега ще посрещна дъжда с работещи чистачки... Другият път - почерпка! И още веднъж - благодаря ogi28b! ПП - Мисля, че заслужава да е VIP потребител...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Ето, ЕТО . Виждате ли !? 5000 поста имам. VIP. И един маншон смених днеска, освен че чистачките оправихме. VIP, VIP...Всъщност нищо особено, беше се откачило рамото от оста, и с помощта на колегата kilar оправихме нещата. Затова са срещите на форума, да си помагамеSokOtPraskova написа:ПП - Мисля, че заслужава да е VIP потребител...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар