Кире, ти си готов за Мис Свят Моята мечта е... мда... май не се сещам. Ай стига бе, станал съм човек без мечти! По принцип не обичам много да мечтая за неща, които никога не бих могъл да имам. Обикновено имам по-скоро цели, отколкото мечти - и малко по-малко си ги сбъдвам.А мечтите би трябвало да са недостижими - нали затова в повечето езици думата за мечта и сън е една и съща. Мечтая си хората да са добри. Всички да са добри. Да изчезнат в един миг всички лоши помисли във всеки един човек, да не се изтребваме един друг, да нямае нужда от религия (неща, които да ни крепят в трудни моменти, щото ще няма трудни моменти)... Ей за такива все неизпълними неща си мечтая...В личен план - мечтая си за 2-3 дечиня (щото то това малко божия работа се оказва че е).
Море, май и ти си готов за мис Свят!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
За развите на бизнеса ми За диверсифициран и сигурен доход. за запазена дизелова кола хечбек с тих интериор нисък разход и достатъчно мощност, която да има ниски разходи за поддръжка и да няма нужда от каско.за щастливо семейство за здраве
В личен план - мечтая си за 2-3 дечиня (щото то това малко божия работа се оказва че е).
е да, и аз трябва да добавя същото
Такааааа и една от моите мечти е такава. Трудна работа ще дойде ей......
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Моята мечта е малка схлупена къщурка, с кладенец до нея, двор с райграс и ... СПОКОЙСТВИЕ. Къщурката и райграса са ОК, но нещо мобилните оператори ме налазиха и там
Мечтая най накрая да се оправи тая наша държава!Да имат някакво сигурно бъдеще децата ни!Да има край на бюрокращини и корупция!
Къде е ауди-то? Чувал съм и баба ми да разправя "Да се изучиш, чедо, че да те вземат у чужбина на работа, че твоите деца поне да са щастливи".Мечтая си да няма кал и мръсотия по улиците, както вчера Слави каза, цитирайки кмета, "ако искате да няма и кучета, буклуци и тн, преместете се във Виена". В момента мечтата ми е за висок планински връх, много сняг, достатъчно средства за поне месец, и дървена къща с камина, и достатъчно дърва. Прибавена платена отпуска от месец :D , и да изчезнат всички мобилни телефони. И да сме двама, което пък при мен не е лесно Останалото, както каза Immortal си е цел, и с времето човек си я постига.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Аз си мечтая за здраве на мен, близките ми и всички хора, който познавам...И за каминка пукаща сухи дръвца в тиха зимна вечер и 50грама джак или джони с 2 ледчета в ниска чаша. И спрян телевизор. Може и тиха музичка, Флойд например, ама тихо - да си чувам дръвцата...Па и от едно ново Браво в гаража не се отказвам, ама да мога да си го позволя, не да ми е подарък.Живот и здраве тази зима ще си изпълня втората мечта, а първата оставям на господ. Пък третата може да бъде само плод на много последователност.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар