Lane Staley написа:
peho написа:
Lane Staley написа:
Защото се разпределят между ВСИЧКИ парттии преминали 4те процента.Не отиват само за една.Другото е демагогия.
Е как можеш да спориш с хора които правят и приемат такива изказвания. Тези хвърковати слова бяха като завършек на нейната реч и в залата , всички станаха на крака и я изпратиха с бурни аплодисменти. Така е и сега знаят че нищо не правят , сигурни са . Европа им го каза и те разбраха че тая знае че те нищо не правят . Наглоста им не свършва до тук като продължават да лъжат и говорят глупости. Е как да водя диалог с човек който вярва в тяхните лъжи и защитава утопичната [неосъществима защото няма такава] им идея. Ако искаш ми се сърди и обиждай невиждам с какво съм те обидил но това е голата истина . Безмислено да обясняваш на мен който в ника има 71 и е пропуснал да се досети че "Четене с разбиране се усвояваше през първите години в училище" Гледай в профила като видиш някой в ника му да има 90++++ говори на него по същия психо-терапевтичен начин но и те не са балами.
Колега, с червено съм отбелязал някои правописни и граматически грешки, както и липсващи запетаи. Със зелено са маркирани определени високопарни думи и изрази, които в случая не означават нищо (от чисто семантична
Колега, с червено съм отбелязал някои правописни и граматически грешки, както и липсващи запетаи. Със зелено са маркирани определени високопарни думи и изрази, които в случая не означават нищо (от чисто семантична 
Коментар