бая зор е видяло за да се счупи.Или е някои начинаещ шофиор го е направил това или се е счупи притискателния лагер и това е довело до това нещо.Друго обяснение си нямам
И при мен беше нещо подобно притискателният лагер беше заминал от предишният собственик но за жалост ас трябваше да сменям целият комплект съединител ,ама касмет .
От износен феродов диск и прегряване от боксуването му освен строшен притискателен диск като твоя се беше отлепил и венеца на маховика за пораженията по кутията няма да говоря - бяха подбни.
От износен феродов диск и прегряване от боксуването му освен строшен притискателен диск като твоя се беше отлепил и венеца на маховика за пораженията по кутията няма да говоря - бяха подбни.
хмм ти знаеш ли че венеца не съм го погледнал благодаря че ме подести
Виждал съм и счупен колянов вал през средата на ФИАТ 125, счупена биела която се показва през блока на Жигула и т.н. Желязо е всичко може да се случи.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Виждал съм и счупен колянов вал през средата на ФИАТ 125, счупена биела която се показва през блока на Жигула и т.н. Желязо е всичко може да се случи.
Погледни в Алфа форума на колко им изкокнаха биелите, че на една точно по пътя към Италфеста миналата година Аз се разминах само с прогорено бутало на моята, а на колегата на Ланчия Епсилон едната биела беше останала без долната част където седи биелния лагер. На Вектра Б 2.0 дизел съм виждал колянов вал на две строшен, бях много учуден но впоследствие разбрах че това не било единствен случай.
Коментар