Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пояснение по ЕКО-таксата...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пояснение по ЕКО-таксата...

Здравейте на всички ... регистрирах се преди няколко дни и незнам точно дали тук е мястото на темата и моля да бъда извинен... ако съм объркал нещоно да премина на въпроса .. очаквам към края на седмицата да ми докарат един Fiat Brava TD100 98г. тай като колата е нов внос знам че трябва да се плати ЕКО такса в КАТ .. интересува ме някой знае ли точно колко пари точно за този автомобил тай като най-новото което успях да намеря по въпроса е една статия от вестник "СЕГА" която гласи : "Предложението на Джевдет Чакъров беше още миналата година най-старите коли над 10 години да се облагат с продуктова такса от 300 лв. Премиерът Сергей Станишев обаче се обяви против и поиска поносима сума. Така правителството гласува плавно нарастване за най-старите автомобили. Тази година таксата е 220 лв., а до 2011 г. трябва да стане 267 лв."видях че има пусната тема с този отрязък от вестника.. но не ми стана ясно.. колко праи точно ще трябва да приготвя за ЕКО такса ако някой знае ще съм му благодарен ако сподели .. също така и колко пари е оставил в КАТ за рег. + ЕКО и всичко останало благодаря предварително
    Fiat Brava TD100

Лятото платих,за 2000г.-мисля,че беше 200лв+/-.
    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

значи за коли под 10г. екотаксата е 200+/- интересува ме мен колко ще ме одрусат при полужение че колата е над 10г. ????
      Fiat Brava TD100

Коментар

На 27.01.2009 за Алфа Ромео 147 1.6 105к.с. 2003г. в София платих 173лв.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

На 29.12.2008 за Fiat Brava 1.6 16v 96г. 90к.с. платих 197лв.

Коментар

biker87m колега... браво на тебе хванал си последните им работни дни ... 197лв. е приемлива сума , но дали няма да има някакво увеличение с идването на новата година ...
            Fiat Brava TD100

Коментар

210 лв за мареа 1,6 96г в бургас

Коментар

kentana значи за Брава 1.9ТД100 98г. трябва да е горе-доло толкова ...дано.. благодаря на колегите за инфото
                Fiat Brava TD100

Коментар

Working...
                X