Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И пак за пешеходците - внимавайте!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    V.Vencislavov написа:
    Някои са страшни превземки.Ей например комшията беше разказал за баща му,който кара камион.....Човека бърза за работа и наближава пешеходна пътека,точно тогава пък една дъртофелница решила че трябва да пресече и той набива спирачки в последният момент.А онази едвам-едвам пристъпва и човека още повече се изнервя и като натиснал тромбите на камиона....да видиш само как подскочила жената,бастуна под мищница и се изнесла като моторетка
    Ако незнаеш, на пешеходна пътека пешеходците са с предимство в момента, в който стъпят на платното - незнам каква гордост трябва да изпитваш с това да нарушиш закона, да не спреш на пешеходна пътека и да надуеш тромбите. Ами ако жената беше подскочила в обратна посока под камиона?????? Като бърза човекът за работа - да тръгне по-рано. Аман от убийци!!!
    Еииии я на пак се обади,ами ако се е успал човека.

Коментар

Де да знам, на еle нещо не и харесват изказванията
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Дано не се издъни тя самата някой път ?!
        Clube do Marea!

Коментар

Аз пък нарочно винаги тръгвам по-късно, за да бързам , за да газя пешеходците, за да превишавам скороста , за да карам по трамвайните линии и за да предреждам колите ...
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

V.Vencislavov написа:
            Дано не се издъни тя самата някой път ?!
            Аааа няма колега тя е безгрешна.

Коментар

V.Vencislavov написа:
              Някои са страшни превземки.Ей например комшията беше разказал за баща му,който кара камион.....Човека бърза за работа и наближава пешеходна пътека,точно тогава пък една дъртофелница решила че трябва да пресече и той набива спирачки в последният момент.А онази едвам-едвам пристъпва и човека още повече се изнервя и като натиснал тромбите на камиона....да видиш само как подскочила жената,бастуна под мищница и се изнесла като моторетка
              Колега, абе това много ми напомня за ето това клипче, сигурно го знаете? Гледайте внимателно...http://www.vbox7.com/play:50042831

Коментар

Най-вероятно избива некви комплекси
                Clube do Marea!

Коментар

Пари на такива не давам!!! Ако иска ще отида ще и купа 2-3-4 банички и бозичка ще и купя да яде. Но пари не давам! Болна нация сме....... .
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                  -------------------------------------
                  1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                    Най-вероятно избива некви комплекси
                    Моля, дефинирай ’комплекси’? Или просто го ползваш като модерен лаф?

Коментар

Абе както са казали хората-"гладен човек-жив дявол". Има ги всякакви луди.
                      Clube do Marea!

Коментар

Аха, значи е думичка дето някой ти е казал че звучи ’мега-гот’ или ’яко’.А хората са казали ’сиромах човек - жив дявол’, но не виждам логиката с която го вплете.Между другото, някои хора ’избиват комплекси’ като ползват думички дето не знаят какво значат.

Коментар

Колега нарочно не отговорих защото не сметнах за необходимо.Надявам се че ако не беше направил опит за заяждане както в момента,щеше да изглеждаш малко по-умен в моите очи.
                          Clube do Marea!

Коментар

Ааааааа, ти като мис България 2009... Не отговаряш защото е под достойнството ти да те изпитват. Вече ми е ясно.Значи когато ти се нареди в редичката и метна камък - всичко е ок. Когато теб замериха - си усмУтен и огОрчен?

Коментар

Хаха,явно ти е бил лош денят и сега се мъчиш да си го изкараш на някой.Но не съм аз този,тъй като нито ме познаваш,нито сме яли или пили на една маса.Надявам се да не продължаваш да си толкова настъпателен
                              Clube do Marea!

Коментар

Аз пък се надявам да си извадиш изводите и друг път да не се държиш така както не искаш да се държат с теб.

Коментар

Working...
                                X