Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метална входна врата

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Много благодаря на всички отговорили.Китайските и преди да видя клипчето бях сигурна , че не ги искам - не ми харасват даже и визуално.Като вид питах точно за вратите от тип като на показаната снимка, но при нас ще трябва или да се изгражда и стена или да е нещо направено по поръчка, така че да заеме цялото място в коридора.За решетката - и това го мислихме, но няма смисъл да преграждаме, ако няма да ползваме пространството Основното нещо, което искам да държа там са велосипедите ни, защото не смея да си ги оставя в мазето.Не ми трябва голяма сигурност. То някой ако реши да влиза никоя врата и брава няма да го спре, така си мисля.

    Коментар


      #17
      Колежке,Знам точно какво искаш, но сега не мога да ти покажа снимка. В Сливен етажът ни е преграден по същия начин, със същите цели. Там всичко го прави един обикновен майстор- заварчик. Мога да направя снимка, но най-рано другата седмица. Не ти трябва нито блиндирана врата, нито фирма някаква.

      Коментар


        #18
        Ще съм благодарна да видя снимка.Искам да ви кажа , че София - голям град - ама като тръгнеш да търсиш най-простите майстори не можеш да ги намериш. Затова разчитам на хора от форумите.

        Коментар


          #19
          dilyanski1977 написа:
          Еб..ти ква е таз врата бе хора тва да не се продава случайно на хората ?
          В Практикер и другите подобни магазини евтините врати са точно такива. То и затова струват по 300 - 400 лв.
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

          Коментар


            #20
            Тези врати са ГЛУПОСТКлючалките се отключват с обикновен БЪМП шперц ключ(прави се от обикновен ключ с триъгална пила)По добре дайте 50 лв за патрон от колкото 600 лв за врата !http://www.youtube.com/watch?v=NDrjt...eature=related
            Bravo GT 1.8

            Коментар

            Working...
            X