la squadra azzurra написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Черноморец - Локо Пловдив - безплатни билети
Collapse
X
-
баси срама... 1 на 3... иди пак предлагай безплатни билети...la squadra azzurra написа:Стига с това ядене и пиене, бре, пенсионер! Виж ме мен, младежа, от 7,30 съм в зала "Младост" на турнирче по футбол. После на кортовете до вас замалко да се включа за един-два сета тенис, ама кацна самолета на УизЕър и трябваше да ходя да поработя. Ето, сега ми предстои и културно-масово мероприятие от спортен тип, в голяма футболна компания, а ти, пускай шкембе и се наливай Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Другият път по-стегнато, ейnai7 написа:Със радост щях да дойда ама днеска баба та има рожден ден и няма как,много ядене и пиене ме чака като гледам какви неща се направиха.donnna написа:последно питане... довечера мача е в 19,30 ч.....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Добре, че на малката й доскуча рано-рано и се изнизахме преди резултата да набъбне. Поне на детето му беше интересно като влезе на стадиона, оркестър, танцуващи каки, факли и разни батковци, дето маат из тревата и гонят едно кръгло нещо
Свиркай, ако пак има примоция...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Що, ако си превърженик на Локо Пловдив , може да ти е интересно.donnna написа:баси срама... 1 на 3... иди пак предлагай безплатни билети...la squadra azzurra написа:Стига с това ядене и пиене, бре, пенсионер! Виж ме мен, младежа, от 7,30 съм в зала "Младост" на турнирче по футбол. После на кортовете до вас замалко да се включа за един-два сета тенис, ама кацна самолета на УизЕър и трябваше да ходя да поработя. Ето, сега ми предстои и културно-масово мероприятие от спортен тип, в голяма футболна компания, а ти, пускай шкембе и се наливай Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Другият път по-стегнато, ейnai7 написа:Със радост щях да дойда ама днеска баба та има рожден ден и няма как,много ядене и пиене ме чака като гледам какви неща се направиха.donnna написа:последно питане... довечера мача е в 19,30 ч.....
Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Добре че си останах у нас а ти ме караше да ходя.la squadra azzurra написа:Добре, че на малката й доскуча рано-рано и се изнизахме преди резултата да набъбне. Поне на детето му беше интересно като влезе на стадиона, оркестър, танцуващи каки, факли и разни батковци, дето маат из тревата и гонят едно кръгло нещо
Свиркай, ако пак има примоция...
Коментар
-
Веселба да става, да не мислиш, че съм голям фен! Както писах по-горе, обичам атмосферата на този стадион, особено на осветление!nai7 написа:Добре че си останах у нас а ти ме караше да ходя.la squadra azzurra написа:Добре, че на малката й доскуча рано-рано и се изнизахме преди резултата да набъбне. Поне на детето му беше интересно като влезе на стадиона, оркестър, танцуващи каки, факли и разни батковци, дето маат из тревата и гонят едно кръгло нещо
Свиркай, ако пак има примоция...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Купона е на стадиона, дали ще бием или ще паднем...все тая - какво можем да направим ? А и късмета не беше с нас. Иначе на този стадион с тази тревна настилка на гостуващите отбори им е по-хубаво - хем се радват, хем си играят до насита съчетавайки полезното с приятното...като си тръгват от Лазур или с една или с три точки. Гостоприемни сме...ама май прекаляваме вече. И приказката за голия г.з вече е в сила за нас. За мен Балъков обърка малко състава, но това вече е друга тема.sugarboy написа:Не ми се искаше предварително да ви охлаждам ентусиазма, но с Балъка за треньор ви чакат предимно горчиви моменти. Добре, че есента понатрупахте точици, че иначе щяхте да сте в борбата за оставане в групата. Той Грасхопърс успя да разсипе, че Черноморец ли...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар