Да питам че ми е бая любопитно
откъде тази омраза към голф-овете и към техните собственици... що им се подигрвате толкоз... дет се вика: "остаете ги да живеят!"
а проблема е че и те говорят за италианските автомобили сякаш говорят за срамна болест... защо тъй?много се дразня някой като каже "пфу - италиански коли - sux..." като не ги кефят да не си купуват... де да знам, цялата тази работа ми се струва доста безмислена.човек трябва да бъде реалист и да отстъпва пред действителността! - не е ли така?но защо и ние да играем по тяхната свирка... да си псуват и да си се ядосват - то ще си ги убие някой ден!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
защо мразим голф-аджиите? .. и те нас?
Collapse
X
-
Едва ли още много си я обичаш още, след като си взел Браво 2.0. Сега не ти ли се струва голфа като каручка..Аз нямам против колата, а против ПОВЕЧЕТо , които я карат. Не казавам всички...tomazo написа:голфа си е доказала се кола !!лично аз съм имал една 2-ка ,и още си я обичам
може би голф е нещо като синоним на пубертет -18 годишен новобранец току що взел книжка !!!FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
сравнение не може да има :D .но примерно това е колата когато си събрал определена сума пари ,и няма и стотинка повече и си казваш взимам я .голфа 1 година освен масло нищо не му се сменяше ,тракаше чукаше лопаше ,мислех ,че ще се разпадне и после за 400 лева колата е нова .иначе и фиата вози малко твърдо ,но удоволствието да го караш е голямо ,малко коли се карат с такава лекота ,бих го сравнил само с коли които са с пъти по скъпи от фиата
защото си е мой :D
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Аз не ги мразя. Аз самия съм фен ана немското автомобилостроене. Това не ме ограничава да не харесвам и японски, италиански и други коли. За мен колата е като част от мен, емоция, преживяване. Преди да си купя Фиат карах почти немска кола(Сеат). Баща ми кара Опел. Преди това имаше Фиат :D Доволен съм много от Сеата, баща ми от Опела си. Това изобщо не означава, че не сме доволни от Фиатите си. Аз виждам в Алфа ГТ едно привличане, красота, магия, страхотно излъчване. Виждам го обаче и в Плимут Праулър примерно. Това с Голф 2 стана нарицателно, поради факта, че всички 18 годишни наскачаха на иначе отличната колица и започнаха да се правят на рацери.
Мамка му, колко пъти съм ги псувал, тея с Голф 2(3,4,скоро и с 5), селската мечта, както му вика един приятел. Та там е работата мисля, в малоумието и присъщата за мноооого хора черта от характера " Айде да си взема и аз Голфче, като на Пешо, накичено!". Щот сме оФце! Един като се изака, и другите покрай него, в редица наредени. А как бях влюбен в Калибра преди 6-7 години...
ама и нея я остраха, всеки мангал-сводник има Калибра с огрооомно антикрило. Имам чувството даже че ги внасят без гърнрта вече, всички Калибри ръмжат та се пукат!
Сега да ми я подаряват не я взимам.

Коментар
-
Според мен Mitko може да чете мисли, защото е изразил изцяло моето мнение. me_to_u - странно, но като бях в казармата и аз мечтаех за Калибра - очевидно проблем на израстването. :DMitko написа:Не е проблем автомобила. Просто "Голф" стана нарицателно за едно определено поведение на пътя. Такова поведение демонстрират едни голобради "рацери" и то може да се види във възможно всяка кола. Най-много са: Opel Kadet GSI, Opel Manta, Opel Kalibra, Opel Astra GSI, VW Golf (всички модели), японски хечбек (всички японски производители), служебни Mercedes и/или BMW (може и да е на тати ако последния случайно си е оставил ключовете на достъпно място). Резултата е винаги един - безцеремонно поведение на пътя и чувство за безсмъртие особено ако на дясната седалка седи нещо женско. NO COMMENT
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
абсолютно те подкрепям колегаz написа:И според мен не става въпрос за омраза към Голф-а като кола, а към манталитета и стадния синдром на притежателите и...
Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
това за "синдрома" ми хареса
а другата част от въпроса ми... - откъде тези предразсъдъци за италианските автомобили (не само от голфаджиите а от доста хора)какво ги кара хората да казват за италианските автомобили че били трошливи, смотани, грозни и т.н. ... защо така?наистина ли така мислят или е чиста завист? аз от опит знам че който има италианска кола се влюбва в нея...
!
FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар
-
според мене колата си има история -и чисто нова е такива ядове може да ти създаваа .а легендите за италианските коли ,сигурно го е измислил някое скръндзливо мрънкало .няма кола да не се чупи ,въпроса е как си я караш и потдържаш .аз един стар москвич ,го правех да се разпада ,та една фиатка ли :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
според мене ,това майсторски трик на "майсторите " за да си вдигнат цената за работата.винаги охкат и пъшкат,колкот трудно ще стане ,колко работа и каква мъка е .Еми да са станала мозъчни хирурзи :D p.s. кой не може да оправи сам,лада ,москвич,опел кадет или голф 2-ка ....за толкова години всички са специалисти на тия вечни коли .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар