По повод темата за фаровете , в която много хора се оплакват, че са дали МНОГО пари за крушки пускам тази анкета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За крушките на фаровете
Collapse
X
-
Колега провери си клемите на фара на една бензиностанция какъв скандал направих и като се прибрах доволен с паричките в джоба установих че гредата е при менvan_dal написа:Аз смених една, ама защото тази във фара беше много нещастна и сложих някакъв "нанай Брейкър" ама пак не свети хубаво.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Гредата също е при мен и се казва турски фар "Депо", другия е "Валео" и не съм му сменял крушката, гледах я накаква Нарва беше, нещо от сорта, но фара направо искри в сравнение с другия.PREDATORst написа:Колега провери си клемите на фара на една бензиностанция какъв скандал направих и като се прибрах доволен с паричките в джоба установих че гредата е при мен--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Пускам жената с фенера пред колата :D Знеш ли колега каво ме шашна на Фиата като го вземах.Смених около 10 крушки,на запалката,пепелника,километража,третият стоп.Тогава си казах ебати колата дето си вземах.То оставаше и на габаритите и фаровете да почна да сменям.Един познат еликтричар ми каза, почнат ли да горят крушки значи има проблем по ела.Знам че всяко нещо си има живот ,но за една зима две,три крушки не е нормално според мен.Esper написа:Нито една.Предполагам, защото не съм ги ползвал
Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар