style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нека подрепим Веселина Лакова
Collapse
X
-
Не е комплекси колега това е някакъв нов начин на сваляне.style34 написа:И аз не мога да го разбера честно казано. Комплекси ли имат някои колеги, що ли...?Veselina lakova написа:Смятам,че при нито едно от посещенията ми тук не съм била груба с никой и не рзбирам на какво се дължи това!
Коментар
-
Малеее,сега научавам че така се сваляли вече жените Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Е връзват лиnai7 написа:Не е комплекси колега това е някакъв нов начин на сваляне.style34 написа:И аз не мога да го разбера честно казано. Комплекси ли имат някои колеги, що ли...?Veselina lakova написа:Смятам,че при нито едно от посещенията ми тук не съм била груба с никой и не рзбирам на какво се дължи това!
Коментар
-
Само кажи кога и къде ще се състои въргалът ,за да наточа камерата...nikki_sixx написа:Смей ми се сега ти.., ама след време кат ни засечете да се въргаляме у некоя купа сено с другарката - тогаа аз ше се смея!
Пък за раждането - то не остана,ей го на, по Великден ще да е.А може и на Батак да тръгнат нещата,не се знае...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Докато вие двамата се смеете - пак добре. Ама да не се смее адашката накрая, че тогава...nikki_sixx написа:Смей ми се сега ти.., ама след време кат ни засечете да се въргаляме у некоя купа сено с другарката - тогаа аз ше се смея!
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар