Денис Димитрова е дъщеря на една бивша клиентка - плаща наляво-надясно за да лансира дъщеря си и това ме навежда на мисълта, че конкурса е парлама, както каза Снейк
От както Ленчето Тихомирова спечели ’нам си къв конкурс и стана Мис еди що си...съм се убедил, че подобни работи са пълна щуротия...Дори след това ги показват в някаква толкова странна и нелепа светлина...сякаш не ги познаваме що за селски пикли са...еле па тя.
Тц не струват снимките, така е играл фотошопа, че са се оляли. И откъде-накъде избират измежу 20 човека лице на България, това ли е най-доброто. Мацката на Каролев наистина изглежда симпатяга, но не съм гласувал.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Все пак ще разберем ли на какво основание трябва да подкрепяме точно тази? Доколкото разбрах повечето са влезли в сайта и са подкрепили друга някоя. Май колегата си вкара автогол?
Ако това са лицата на България, ши мъ извинявате...@karolev: Пич, извинявай, но след каторазгледах мадамите, гласувах за друга, колкото и да исках да помогна.Те големи скочибри повечето. Леле-майко!И откъде на къде мъжки и женски лица заедно?!?
Eй хора , тук става нещо по рано като разглеждах кандидатките имаше едно русо гадже което се конкурираше по точки с мацето на колегата. Сега реших пак да ги прегледам и снимката и я няма . Това е много грозен начин за подпомагане на даден участник да спечели . Бях решил сега заради колегата Каролев да гласувам за Веселина Лакова но категорично ще си избера друга участничка.
По този начин смятах, че ще докажем че не всичко се случва срещу заплащане или просто да си легнеш с някого, но очевидно тук няма успех.Виждам че сте изключително мили и любезни и затова благодаря все пак че ме подкрепяте ! ПС: Девойката "Денис" на която и изчезна снимката е дисквалифицирана заради нечестно гласуване.
По този начин смятах, че ще докажем че не всичко се случва срещу заплащане или просто да си легнеш с някого, но очевидно тук няма успех.Виждам че сте изключително мили и любезни и затова благодаря все пак че ме подкрепяте ! ПС: Девойката "Денис" на която и изчезна снимката е дисквалифицирана заради нечестно гласуване.
Аааа ясно каква била работата с Денис . Трябва ли да смятаме и да вярваме , че гласовете за теб са честни и реални ? Аз не съм много сигурен като гледам другите резултати и твоите . Дано и твоята снимка не последва тази на другото момиче. Според мен си достатъчно хубава за да се бориш без допълнително агитиране. Успех , аз смятам да не гласувам въобще.
Аааа ясно каква била работата с Денис . Трябва ли да смятаме и да вярваме , че гласовете за теб са честни и реални ? Аз не съм много сигурен като гледам другите резултати и твоите . Дано и твоята снимка не последва тази на другото момиче. Според мен си достатъчно хубава за да се бориш без допълнително агитиране. Успех , аз смятам да не гласувам въобще.
Здравейте на всички ! Аз съм на Веселина Лакова брат ! Искам да благодаря на тези който подкрепят сестра ми и да споделя на останалите които се съмняват в конкурса ! Така е винаги има съмнение че нещо може да се подкупи в такава държава живеем ! Денис го доказа ! На колегата (казвам го също като водач на МПС) който мисли че гласовете са нечестно събрани искам да кажа ! Гласовете който има моята сестра и също така не по малко събраните от момичето на втората страница от конкурса са събрани изцяло от приятели и познати които гласуват денонощтно ! Мой приятел и колега по хоби който също гласува за Сестричката пусна във вашия форум темата за да подкрепи всеки по желание нашето момиче ! Казвам нашето защото много хора от други форуми подкрепяме Веси ! Не е нужно да вярвате в конкурса или да гласувате ! Просто всеки които иска да помогне и не му представлява проблем да посети сайта и да гласува нека го направи ! На никого няма да се сърдим че не е гласувал или гласувал за друга все пак всеки си има мнение ! Благодаря отново на всички ! Лек и безавариен път !
Колко пъти мога да гласувам за теб?определено си по красива от другите.
Коментар