А ние където се събираме точно там на гребнатаааа има доволно боклук за чистене навътре в гората или до преди снега имаше
даже и строителни отпадаци някой с теглич да обажда :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетно почистване
Collapse
X
-
Не съм искал да ви обидя с това като ви поканих във Варна да почистите( или по скоро да помогнете в това мероприятие) . Първо го казах на майтап и второ какво толкова за тези които имат повече свободно време и им се прави една разходка до моя "най чист" град в България. После ще хапнем ще пийнем и така.
П.П. С повечето колеги от форума не съм имал възможност да се запозная и не знам какво работят въпреки ,че съм прегледал отгоре темата за това кой какво работи
И аз предполагам , че никой от вас не работи в служба чистота но все пак знае ли човек със сигурност
. Майтап майтап но каузата за която говорим сега наистина е добра.
Коментар
-
ааа колежке не си права аз се обадих (тоест писах) още на предишната страницаIrka_fihi написа:Идеята е страхотна,но трябват съмишленици,а гледам от София никой не се обажда...
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Сори,приемам забележката,видях,че си писал,но вече бях пратила поста...По-скоро имах предвид,че сме много, а отзвукът е никакъв.Освен да ходим двамата с теб да си чистим...todorshalev написа:ааа колежке не си права аз се обадих (тоест писах) още на предишната страницаIrka_fihi написа:Идеята е страхотна,но трябват съмишленици,а гледам от София никой не се обажда...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ела на някоя среща и ще разбереш колко са яки и мили хората от форума :P :P :P Еееее де ама ти си като рибка хвана се веднагаdilyanski1977 написа:Не съм искал да ви обидя с това като ви поканих във Варна да почистите( или по скоро да помогнете в това мероприятие) . Първо го казах на майтап и второ какво толкова за тези които имат повече свободно време и им се прави една разходка до моя "най чист" град в България. После ще хапнем ще пийнем и така.
П.П. С повечето колеги от форума не съм имал възможност да се запозная и не знам какво работят въпреки ,че съм прегледал отгоре темата за това кой какво работи
И аз предполагам , че никой от вас не работи в служба чистота но все пак знае ли човек със сигурност
и аз се базиках :D
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Нееее аз съм си гларусче и обичам рибкаdzvqroto-qnisZ написа:Ела на някоя среща и ще разбереш колко са яки и мили хората от форума :P :P :P Еееее де ама ти си като рибка хвана се веднагаdilyanski1977 написа:Не съм искал да ви обидя с това като ви поканих във Варна да почистите( или по скоро да помогнете в това мероприятие) . Първо го казах на майтап и второ какво толкова за тези които имат повече свободно време и им се прави една разходка до моя "най чист" град в България. После ще хапнем ще пийнем и така.
и аз се базиках :D
. Незнам за Пловдив може би скоро няма да имам път на там но както се очертава или поне има такава възможност може скоро да отида да поживея в София и да се заема с тяхните улици .
Коментар
-
Щеше да е много хубаво, но докато има хора без самосъзнание -така ще е. Не може двама да си хвърлят боклука където трябва,а други десет -не. Не става. Имах случай преди години - екскурзионно в Стара планина, катерим връх Ботев, зелено,чисто, красиво и изведнъж - опаковка от вафла...еми какво да му кажеш на това???Свинщина...Водачът ни, Евгени Коев от Търново се наведе и си я прибра в раницата и винаги правеше така.Благодаря му, че научи и мен.Никога преди не ми беше идвало наум да прибера чужд боклук, но сега го правя.ls1 написа:Аз предлагам една друга акция, много по-лесна, а и може да се прилага всеки ден постоянно цяла година: да не цапаме."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оп, оп.. да не ми вземеш занаята.. :D Иначе идеята е добра!Pecho написа:Ми освен да се хванем да изчистим около района на неделните сбирки...Irka_fihi написа:Идеята е страхотна,но трябват съмишленици,а гледам от София никой не се обажда...
Ама нека се запролети малко, сега снега ли да чистим?
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Идеята е добра, но до сега нищо съществено не казахме ето аз поемам иницативата за нашият град да решим кое, къде, кога, (естествено, че ще е след месец), ще се съберем, ще купим чували, ръкавици и ще чистим ама когато писах темата мислех, че интерес ще има голям, а то стана едно................
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Нищо де, с малко ръчкане ще стане.
Ето,имаше предложение за София да почистим около мястото,където си правим неделните срещи.Супер.Остава и от другите големи градове някой да предложи местата,да се излъчи организатор и някоя неделя да се почваме...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ами може като за начало да се създаде клубна нетърпимост към хората които на разни срещи (регионални и всефорумни) си хвърлят фасовете на земята.Irka_fihi написа:Щеше да е много хубаво, но докато има хора без самосъзнание -така ще е. Не може двама да си хвърлят боклука където трябва,а други десет -не. Не става. Имах случай преди години - екскурзионно в Стара планина, катерим връх Ботев, зелено,чисто, красиво и изведнъж - опаковка от вафла...еми какво да му кажеш на това???Свинщина...Водачът ни, Евгени Коев от Търново се наведе и си я прибра в раницата и винаги правеше така.Благодаря му, че научи и мен.Никога преди не ми беше идвало наум да прибера чужд боклук, но сега го правя.ls1 написа:Аз предлагам една друга акция, много по-лесна, а и може да се прилага всеки ден постоянно цяла година: да не цапаме.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар