Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е вашето мнение за този LCD телевизор?-НОВ въпрос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пазарувай колега смело Самсунг не ги слушай какво ти говорят.В момента Смасунг предлагат най-оптималния вариант цена/качество. Аз също си взех Самсунг 40А656 през м.Ноември 2008г.Нито за секунда не се замислих като го видях и никак не съжалявам за избора си, напротив даже се кефя че си взех един от най-добрите модели на ЛСД на пазара. Имам Сателитна ТВ у нас и мога да кажа че ТВ-то ми е с класа над прехвалените Сони и Панасоник , бие ги абсолютно по всички параметри. Така че не такива глупости от рода Самсунг не ти трябва съм се наслушал достатъчно.П.П Ей това е моето ТВ: http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09037780

Коментар

Подкрепям VESKO_SZ.Ако се спреш на Самсунг,гледай да е след 4та серия-5,6,7 или 8.На самия кашон пише коя серия е.Аз съм с 5та и Булсат.Качеството на картината е прилично.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Аз пък съм фен на LG - огледай и техните модели.За мен работят по -добре от Самсунг, а са на същите цени.Преди няколко седмици в Техномаркет си харесах едно LG, не му помня модела, но беше FULL HD, 100Hz, за хиляда лева - ама плазма де.За мен плазмите работят по-добре - ако искате ме заплюйте, но моето око така говори.Така и не мога да намеря преимущество на ЛЦД пред плазмата - уж по малко ток харчело и по-малко греело - е да ама плазмата я даваха 550-вата консумация, а ЛЦД със същия размер - 400вата - е ако това е огромна разлика, аз съм трамвай - по-скоро рекламни трикове. Уж плазмата залязва като вид, а в същото време излизат нови модели, включително и с вградени хард-дискове и др...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ами добри са Веско.Брат ми си беше взел SAMSUNG LCD преди около 5 месеца,само че 32".
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

През декември купих SONY 32KDL32W4000 - който се интересува ще му види характеристиките. И аз доста ги обикалях, спирах се и на други марки, но в крайна сметка не съжалявам за по-високата цена - работи перфектно! И тия сметки, ама колко щял да стува след еди-колко си години.......колкото иска да струва.
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
            X