Колеги, ще бъда много благодарен, ако някой от вас знае от къде много да закупя лекарството Прегнил.Няма за момента внос, но е възможно да има някакво количество в аптечната мрежа, обаче къде???Ако някой може да окаже съпорт да пише.П.С. Казаха ми да търся около клиники, центрове за репродуктивно здраве/клиники за инвитро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся лекарството Прегнил(Pregnyl)
Collapse
X
-
Добри, имам личен приятел много добър фармацевт. Консултирах се с него, каза че е паднало от регистрация ако имаш някой познат в Румъния да потърси там. Ако имаше някаква възможност щеше да ми го намери..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
-
Re: Търся лекарството Прегнил(Pregnyl)
Прегнил се намира по лесно във фитнес залите, отколкото в аптеките!!!Аз си търсих скоро по аптеките и го няма, спрян е от одавна!!!Днес ще питам, ако могат да ми намерятdoofiat написа:Колеги, ще бъда много благодарен, ако някой от вас знае от къде много да закупя лекарството Прегнил.Няма за момента внос, но е възможно да има някакво количество в аптечната мрежа, обаче къде???Ако някой може да окаже съпорт да пише.П.С. Казаха ми да търся около клиники, центрове за репродуктивно здраве/клиники за инвитро.
Ако е много спешно ми пиши на лични
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Разбирам те напълно, но Прегнила се използва към края на стероиден цикъл и всеки спортист, занимаващ се с тежести и използващ стероиди си е купил!! Единствения начин е да се купи от такъв човек! Според мен няма от какво да се притесняваш, тъй като той е в ампула, т.е. мисля че бяха 2 ампули и се смесваха, и се бие интрамускулно!doofiat написа:Става дума за едно 3-годишно момченце, на което са му го предписали.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
вчера даваха по новините, как от ноември насам е изчезнало и лекарство за задържане на бременност - ето така, как.... даже в първия момент като прочетох заглавието, реших че става въпрос за него...добре дошли в БГogi28b написа:Малко извън темата, но как предписват лекарство, което е отпаднало, за лечение и то на дете??? Малумни хора може би ?
Коментар
-
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=323663.0 Явно това лекарство го няма никъде след като хората са принудени да си го доставят от Гърция и Турция.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Re: Търся лекарството Прегнил(Pregnyl)
В момента от Гърция е най-сигурно. Около клиники и др. нелегални явки също е възможно да се намери, но е почти криминална история, защото не се знае как е пътувало и как е било съхранявано, а мисля, че и е на температурен режим 2-8 градусаМисля, че Органон имат производство и Гърция. Отиваш или изпращаш някой с хладилна чанта и рецепта с печат и подписи за по сигурно.Късмет!doofiat написа:Колеги, ще бъда много благодарен, ако някой от вас знае от къде много да закупя лекарството Прегнил.Няма за момента внос, но е възможно да има някакво количество в аптечната мрежа, обаче къде???Ако някой може да окаже съпорт да пише.П.С. Казаха ми да търся около клиники, центрове за репродуктивно здраве/клиники за инвитро.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар