Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от застрахователи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    Аз предлагам съветващите колежката че ще вземе на колата в тоя вид още 1000-1500лв да и дадат 1000 и да си направят печалбата отгоре от препродажбата . Тя доволна че не се занимава, вие че сте инвестирали с 50% възвращаемост за няколко месеца.
    хаха, вярно айде съберете ми 1000лв. и няма да се обаждам повече, че съм недоволна. :D Ще открия дарителска кампания в моя чест. (заплащане чрез смс) :D
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да попитам малко извън темата.Понеже ме удариха и от застраховката имам право на доверен сервиз.Писаха ми нова врата и нов праг,обаче ме съмнява да ми сложат от сервиза нова врата и ако си позная моята че са оправили какво мога да направя?
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
        Да попитам малко извън темата.Понеже ме удариха и от застраховката имам право на доверен сервиз.Писаха ми нова врата и нов праг,обаче ме съмнява да ми сложат от сервиза нова врата и ако си позная моята че са оправили какво мога да направя?
        Ми ще си искаш новата врата... то друго нищо не можеш да направишМоже да поискаш да видиш вратата и прага преди да ти ги сложат.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз ако им ги искам да ги видя те винаги могат да ми кажат преди малко ги върнахме на застрахователите.Каквато и врата да сложат ще е боядисвана защото тоя каза че ще вземат от морга.Ама не им пречи да си поиграят да я оправят

Коментар

Аз се чудя теб какво толкова те интересува. Нали ще ти направят колата, какво толкова...
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

MartoModev написа:
              Аз ако им ги искам да ги видя те винаги могат да ми кажат преди малко ги върнахме на застрахователите.Каквато и врата да сложат ще е боядисвана защото тоя каза че ще вземат от морга.Ама не им пречи да си поиграят да я оправят
              как от морга хахаха искай си старата врата и да видиш ЧИСТО НОВАТА ти врата знаеш ти ли кенефи от сервиза колко пари ще вземат за тая врата дето ще ти сложат на теб от морга
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Защо изобщо се занимаваш с "доверен" сервиз?Кой знае на какви некадърници ще попаднеш, да ти боядисат вратата ж цвят "арлекино" Вземи пари, оправи си вратата и си прибери разликата!

Коментар

MartoModev написа:
                  Мисля, че понятието "доверен сервиз" е клауза от застраховката и не е въпрос на личен избор дали ще вкараш колата в доверения сервиз или пък ще ти платят по експертна оценка, освен ако в условията на застраховката не е уточнено нещо друго. Щом имаш такава клауза, вкарваш колата в сервиза и каквото направят - това е. Предимството е, че не плащаш нищо, лошото е, че може да ти оправят колата калпаво. Не мисля, че можеш да претендираш за чисто нови врата и праг.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    Аз се чудя теб какво толкова те интересува. Нали ще ти направят колата, какво толкова...
                    не е баш тъй. Ако ти я оправят калпаво, все едно нищо не са я направили и после пак бъркаш от джоба да я доправиш...
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Можеш да откажеш да я приемеш в този вид, ако не те удовлетворява ремонта, НО и това трябва да е заложено в общите условия

Коментар

Можех да избера или сервиз или пари.А този които прави огледа при завеждане на щетата писа нова врата и нов праг ремонт и боя на калника.А дали в сервиза ще купят "нови детайли’’ не знам.Въпроса ми беше ако си позная моята врата ремонтирана какво мога да направя?

Коментар

Да не вземеш колата и да искаш нов ремонт с нова врата!Но право това трябва да ти е позволено от застрахователя в условията на полицата

Коментар

Ако е записано, че трябва да се сложат нова врата и праг, просто преди да закараш колата отвори кората на вратата и си я маркирай от вътршната страна, някъде в ъгъла, че да не забележат и после луд скандал, ако са сложили пак старата.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

За съжаление скандалите не водят до нищо друго, освен до повишено кръвно ... Аз си позволих да направя скандал в "Глобул" за некачествен ремонт на гаранционен телефон и всичко си е за моя сметка. В резултат на това, че потърсих правата си, от месец и половина телефонът ми е по експертизи и сервизи. Нека да приключи тази сага окончателно и може би ще пусна отделна тема. Извинявам се, че пиша извън темата за застрахователите, но наистина е ужас да си имаш работа с "майстори" от какъвто и да било вид.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А те пък как ще се впечатлят от маркировката, па и от лудия скандал...като че ли не си спорил с майстор.Виж, за проблем като тоя аз се разправям със застрахователния МИ агент. Разбрали сме се за пълно съдействие в такива случаи. Той би трябвало да знае къде какво да каже, за да разберат че номера няма да мине. А ако не искат да се занимават без да крадат - да те предупреди агента и да ти предложи други варианти. Тая година разкарах един такъв юнак само защото въпреки че бе до мен докато се уговарях с майстора после при забележките от моя страна каза ’А, не зная как сте се разбирали’. Айде, къш, ще си застраховам трите коли другаде, а за теб ще разправя на всички, точка.

Коментар

Working...
                                X