ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от застрахователи!
Collapse
X
-
MartoModev написа:Да попитам малко извън темата.Понеже ме удариха и от застраховката имам право на доверен сервиз.Писаха ми нова врата и нов праг,обаче ме съмнява да ми сложат от сервиза нова врата и ако си позная моята че са оправили какво мога да направя?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
MartoModev написа:Аз ако им ги искам да ги видя те винаги могат да ми кажат преди малко ги върнахме на застрахователите.Каквато и врата да сложат ще е боядисвана защото тоя каза че ще вземат от морга.Ама не им пречи да си поиграят да я оправяткак от морга хахаха искай си старата врата и да видиш ЧИСТО НОВАТА ти врата
знаеш ти ли кенефи от сервиза колко пари ще вземат за тая врата дето ще ти сложат на теб от морга
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
MartoModev написа:Да попитам малко извън темата.Понеже ме удариха и от застраховката имам право на доверен сервиз.Писаха ми нова врата и нов праг,обаче ме съмнява да ми сложат от сервиза нова врата и ако си позная моята че са оправили какво мога да направя?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз се чудя теб какво толкова те интересува. Нали ще ти направят колата, какво толкова...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ако е записано, че трябва да се сложат нова врата и праг, просто преди да закараш колата отвори кората на вратата и си я маркирай от вътршната страна, някъде в ъгъла, че да не забележат и после луд скандал, ако са сложили пак старата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
За съжаление скандалите не водят до нищо друго, освен до повишено кръвно... Аз си позволих да направя скандал в "Глобул" за некачествен ремонт на гаранционен телефон и всичко си е за моя сметка. В резултат на това, че потърсих правата си, от месец и половина телефонът ми е по експертизи и сервизи. Нека да приключи тази сага окончателно и може би ще пусна отделна тема. Извинявам се, че пиша извън темата за застрахователите, но наистина е ужас да си имаш работа с "майстори" от какъвто и да било вид.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А те пък как ще се впечатлят от маркировката, па и от лудия скандал...като че ли не си спорил с майстор.Виж, за проблем като тоя аз се разправям със застрахователния МИ агент. Разбрали сме се за пълно съдействие в такива случаи. Той би трябвало да знае къде какво да каже, за да разберат че номера няма да мине. А ако не искат да се занимават без да крадат - да те предупреди агента и да ти предложи други варианти. Тая година разкарах един такъв юнак само защото въпреки че бе до мен докато се уговарях с майстора после при забележките от моя страна каза ’А, не зная как сте се разбирали’. Айде, къш, ще си застраховам трите коли другаде, а за теб ще разправя на всички, точка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар