.............Ползвайте кирилица и моля постовете да са на разбираем, книжовен български език.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредния ми фиат тоталка
Collapse
X
-
Humppa
Колега, приеми съболезнования и от мен. Както каза Турбо-дизела скритите дефекти може да изкочат по-късно, а продадеш ли я на някой - може да го нахендриш.... Е, вярно е, че колата не изглежда тотакла, но ще трябва да се произнесе някой майстор-разбирач в тази област.Иначе в кръга на шегата - вземи си едно беемве, но без да мачкаш фиатчета
Коментар
-
Колега доста малко щети за да ти се отворят възглавниците .... и мога да те посъветвам ако ти дадат добра цифра да си оправия колата ако ти харесва наистина ... мен преди година ме блъснаха .. и ми свалиха предницата .... роговете бяха леко мръднали .. отпред радиатори ... греди .. както си му е реда .. но си я оправих .. ест сервиза беше един от готините и цифрата беше повече от интересна ... но ми направиха колата перфектна ... вече година предицата дори не е скръцнала (чукам на дърво веднага) наистина евала на хората ... боята да се напъва човек да види разлика ... не се вижда .... само сега като гледам твоята .. и отворените възглавници ... започвам да се замислям защо моите не са били отворени .. макар че и удара не беше нищо особенно щом се задървах с ръце на волана ... а аз не съм от най силните :P
Коментар
-
Те и мойте не се отвориха, е аз и нямах де.. :D Мойта кола е къде, къде по-крашнала и със зор да я обявят тоталка, че чак да ми дадат толкова малко пари.... това ми се вижда чак нереално.kazan написа:... започвам да се замислям защо моите не са били отворени .. макар че и удара не беше нищо особенно щом се задървах с ръце на волана ... а аз не съм от най силните :P
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
няма проценти...получих писмо от армеец в него са ми написали, че от действителната ми стойност на колата в момента( която е с 1000лв. по-малка от застрахователната сума, за която уж се задължават при подпсиването на застраховката) изваждат стойността на запазените части от колата и накрая ми дават още 200лв. които да са ми за евентуални разходи при продажба на колата...Между другото според Армеец действителната цена на здравите части е 2750лв. така че явно моята цена от 2600лв си е разумна..SokOtPraskova написа:Съжалявам за твоя Фико...
Иначе колко процента от застрахователната сума ти изплатиха?Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
в ибей еърбеговете са си без пари, ето на пръв поглед какво излиза:http://cgi.ebay.co.uk/PUNTO-AIRBAG-52-REG_W0QQitemZ260360460013QQcmdZViewItemQQptZUK_Car sParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item260360460013& _trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689|66%3A2|65 %3A12|39%3A1|240%3A1318http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Punto-Mk2-HGT-Passenger-Airbag_W0QQitemZ160315219536QQcmdZViewItemQQptZUK_ CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item1603152195 36&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1689|66%3A2 |65%3A12|39%3A1|240%3A1318пощенските разходи за такова нещо са в порядъка на 15-20 паунда.SIII написа:ремонта е евтин..айрбег са скъпи..Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар