Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Литературно-образователна тема...
Collapse
X
-
Не се чувствам засегната по никакъв начин,но ти благодаря,че ме подкрепяш.Ей за т’ва та уважавам,щот си пич...Авео написа:Пасарелка, айде стига. Защо се заяждаш. Да не говорим, че обиждаш дама. Сред агресията и пъненето, поне някакво елементарно кавалерско уважение.....PASSARELLA написа:Правилно - никой.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Заглавието на темата ми харесва... щото е литературно. Обаче това не е караница или иронизиране, а забелязана грешка. И май е въпрос който няма общо с форума, а с правописа. Виждам, че имате разногласия, но сега говорим за думичката. Харесва ми, че по-нагоре обстойно сте избистрили глагола. Дай боже още такива "грешки" за да намираме правилното писане и изказ. Надявам се да не е лично нападение срещу човека. Наистина се получи грубо малкоPASSARELLA написа:Моля под ника ми да не пише Фиат фен или каквото там...а "Враг на сдружението"!Или не, не враг на сдужението, а :Морално разложен тип
А морлано разложените типове са тези дето са слушали Бийтълс по време на комунизма и те са били добри хора
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
В комбинация с Alt, нещо друго или просто изписваш поредицата и цъфва ̀и ? Аз не успях да го направя.simeon3000 написа:по-скоро & # 7 6 8 ; и (пак без разстоянията)̀иKuku написа:Удареното "и" се пише с комбинация от символи и цифри на старите Виндоуси, и с главно "ь" на Виста.Комбинацията от тези символи ( и & # 7 6 8 ; ) без разстоянията, изписва това - ѝ .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
При условие,че "Модераторският екип на fiat-bg.org" не спазва никаква пунктуация в заповедните си забележки в потребителските коментари,няма как и от къде потребителите да имат правилен пример или стимул за правопис.Ако това е най - високото стъпало във форум йерархията,което трябва да е пример за останалите.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Еййй, вярноsimeon3000 написа:по-скоро & # 7 6 8 ; и (пак без разстоянията)̀иKuku написа:Удареното "и" се пише с комбинация от символи и цифри на старите Виндоуси, и с главно "ь" на Виста.Комбинацията от тези символи ( и & # 7 6 8 ; ) без разстоянията, изписва това - ѝ .
Аз си мислех, че нещо не излиза като хората заради компютъра в офиса, защото в нас си е точно!Супер - благодаря :D Директно изписваш символите и се появяваsnake написа:В комбинация с Alt, нещо друго или просто изписваш поредицата и цъфва ̀и ? Аз не успях да го направя.
Коментар
-
Иван го боли оная работа дали ще БОЯДИШЕ или БОЯДИСА лятото стаите, а леля ти Иванка дали ще : изчисти или изчистиме или изчистим .... Иначе:Авео написа:...именно. Точно за това е направена темата. Пишеш, пишеш.....и в един момент си формираш изказа в кръга, в който се движиш.ele написа:...... защото той се формира от кръга, в който се движи. .....Аз пък предлагам, ключаряТ...И май е въпрос, който няма общо с форума...Добре, че се сещаш сам ......и разни други не като тебе ще му отговарят и коригират........Правите забележки на човека, а не се виждате вие какви ги снасяте.Лелееееееееееее,колега,откъде тия нерви да го изпишеш сичкото туй?!?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Явор Митев
Леля Иванка и чичо Иван може и да не ги болят ония работи, ама повечето колеги във форума ги болят....ele написа:Иван го боли оная работа дали ще БОЯДИШЕ или БОЯДИСА лятото стаите, а леля ти Иванка дали ще : изчисти или изчистиме или изчистим ....
Коментар
-
Ами като ги боли, да си вземат някоя граматика или да потърсят в интернет - който иска - ще се научи, който не иска - как ще го накараш?Авео написа:Леля Иванка и чичо Иван може и да не ги болят ония работи, ама повечето колеги във форума ги болят....ele написа:Иван го боли оная работа дали ще БОЯДИШЕ или БОЯДИСА лятото стаите, а леля ти Иванка дали ще : изчисти или изчистиме или изчистим ....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Явор Митев -
Явор Митев
Реклама
Collapse

ключаря да бъде модератор на тази тема, САМО ТОЙ да има право да пише в нея!!!
Коментар