Оплакване: в неделя избила спукана тръба в офис-сградата, наводни ни офисите. От тогава сме без вода... Няма особено големи поражения. Собственикът на етажа, на който е станала аварията нехае...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa -
Явор Митев
Оплакване - нещо много куцузлийско напоследък. Хвалба - в четвъртък ще бъда в Ямбол да видя близък приятел, че ше се забраим вече, да му се невиди....
Коментар
-
Що не каза,че си здрав! Вчера бях в Ямбол , ходих до с.Мокрен ----.Урях от студ в тоя ветрилник там.Тцъ,тцъъъъъъImmortal написа:Хвалба - в четвъртък ще ми идва близък приятел на гости
Хвалба - вече почти съм здрав - днес дори излизах по работа, че трябва и пари да се изкарват, не само да се харчат.Оплакване - лежането свърши. Виж по-горе 
Коментар
-
При мен работата е на рев
Бяхме съученици и приятели-http://www.burgasnews.com/component/...leta-na-mihail
Коментар
-
Е то тази криза до нищо добро не ни води.Оплакване: напоследък съм голям кутсузлия.Хвалба: днес ми залепиха задната броня, която преди няколко дена някой бе ми спукал чрез удар отзад
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ти имаш ли някаква друга цел в тоя форум освен да се заяждаш с модераторския екип?style34 написа:Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ми, иска тримесечна отпуска човека, ко толкоз. Шегувам се!kiro_of_the_day написа:Ти имаш ли някаква друга цел в тоя форум освен да се заяждаш с модераторския екип?style34 написа:Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Сещам се за още една - обективност от страна на модераторите!kiro_of_the_day написа:Ти имаш ли някаква друга цел в тоя форум освен да се заяждаш с модераторския екип?style34 написа:Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Обективност от жив човек!?style34 написа:Сещам се за още една - обективност от страна на модераторите!kiro_of_the_day написа:Ти имаш ли някаква друга цел в тоя форум освен да се заяждаш с модераторския екип?style34 написа:Оплаквам се: Не можеш да си изказваш позицията във форума. Получаваш предупреждение. Сега да видим дали не можем и да се оплакваме....
Ако не си съгласен с дадена намеса си има процедура в правилата - придържай се към нея. Неспазването на процедурата е нарушаване на правилата. При следващо такова - БАН. п.п. Правя си труда да го напиша отново, специално и само заради теб.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар