Хваля се - сам си подмених ГНП-то на Мареата.Трудности срещнах само с обтяжната ролка на ангренажния ремък докато я наглася все пак ми е за първи път.Хваля се - Визата ми вече си изби парите 2 пъти като се има предвид колко диагностики направих на Бравото и МАреата.Без визата нямаше да стане подмяната на ГНП-то.Хвалба отново Бравото даде разход по 8 на 100 км. пропан бутан най-накрая успях да настроя газовата уредба.Почти не први разлика между бензин и газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
а те първа се почва :D :D :D и като ги слушам тия тапанари ,няма да асфалтират после изцяло, а само крапките Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 не са ли идиоти ми кажиvital написа:Е доста рано се оплаваш, то 25% е готово :DDJoff написа:Оплаквам се : Разкопаха ми градчето ...
Коментар
-
Купих си от якия преходник за Браво/Брава/Мареа. От Авител срещу Пипълс - 18 лева. Човекът се чудеше откъде толкова много фиатаджии посещаваме магазина. Сега остана другата седмица на заплата да се обзаведа и с хубаво плеърче.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Мдаа... с Типото бях на принципа "Болшая дупка - болшая газ!", но сега с кораба... сърцето ми пропуска по 1 удар на всяка дупка и неравност в града... А улиците ни заприличаха на картофена нива...Лошото е, че ще асфалтират напълно само улиците с по-интензивно движение! Нещастници...DJoff написа:а те първа се почва :D :D :D и като ги слушам тия тапанари ,няма да асфалтират после изцяло, а само крапките Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 не са ли идиоти ми кажиvital написа:Е доста рано се оплаваш, то 25% е готово :DDJoff написа:Оплаквам се : Разкопаха ми градчето ...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Пази я мареата. Окачването е скъпо. Миналата година след преминаване през една чудовищна дупка на Шипка, дадох около 500 лв. за ремонти на предницата. Мисля, че само десния амортисьор остана несменен тогава. За капак, след всички ремонти остана едно потропване при минаване през неравности. Потърпях известно време и колата пак влезе в бокса за щателен оглед. Последва сваляне на предния мост и наместване на стабилизиращата щанга, която беше излязла от тампоните си. Отделно след всичко това започва да не ми гасне винаги Code key. Щях да хаквам и компютъра (срещу 200 лв.), за да не търси ключа. Добре че беше Коцето (Ключаря), който се завря под таблото и намести някаква букса, която почти се беше разкачила, вследствие на преминаването през дупката, и контактуваше на магия. Абе приключения...kiro_of_the_day написа:Мдаа... с Типото бях на принципа "Болшая дупка - болшая газ!", но сега с кораба... сърцето ми пропуска по 1 удар на всяка дупка и неравност в града... А улиците ни заприличаха на картофена нива...Лошото е, че ще асфалтират напълно само улиците с по-интензивно движение! Нещастници...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хваля се - НИКОГА не пазарувам от Метро!!! Хваля се - Продадох си Бравото (още преди няколко дни).... Оплаквам се - Нещо ми е мъчно....Хваля се - Новата придобивка ме кара да правя : Yellow_Flash_Colorz_PDT_37coolboby написа:Оплаквам се: Тази вечер си гледам фактурата от Метро. И какво да видя! Маркиран продукт, който не фигурира в "количката", а не е маркиран продукт който фигурира в "количката". Явно има грешка в кодовете, но се получава разлика в парите в тяхна полза. След малко се качвам в Метро и им набирам шушоните!!!PS. Чух се с тях по телефона и ми казаха, че това е практика при тях......
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Meril -
Стига, бе! Аз тоя сериал го следя!style34 написа:Гледахте епизод 23918 на "Дързост и красота"Malone написа:Тъжно ще е, когато престане да ти бъде тъжно, че не можеш да му купиш подарък. Тогава вече всичко ще е загубено.
Ирка, сериозно. Нали сте заедно, нали се обичате, кво друго има значение? Понякога има (пари), понякога не, така е в живота.
И не се казва "Дързост и красота", а "Дързост и наглост".
В интерес на истината, се почувствах по-добре от това, което сте ми написали!
Оплакване - затиснах си пръста на вратата, та чак посиня нокътят, т’ва било болезнено! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Хвалба - прочетох си книгата и ще почвам друга. :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля, днес смених крушките на Пунтото със osram night breaker H4, и като се прибирах направо неможах да повярвам на разликата
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар