Явор Митев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знаеш колко по-добре ще ти е.Аз все още чакам "най-добрия" оператор (Ментел) да пусне 3G на 3 км от Ямбол, в района на Национален туристически обект 99, ама нъцки.А Виваком вчера тръгнаха, и вече си има 3G.Явор Митев написа:Аз напоследък / от половин година / имам страхотни проблеми с Мтел....телефоните ни увисват редовно, имало е дни, когато по цял ден стоим без телефони / няма индикация на обхват и пише "само спешни" /. Скоро мой приятел който работи при тях ми каза под секрет, че системите им крашвали редовно заради натоварване от новата им / вече стара / услуга - нета с телефона.Обмисляме в най-скоро време да се преместим във Вива...
Коментар
-
Аз от днес почнах раздялата с Мобилтел.На жена ми и сина ми ги направих на "прими" някакви, да си ги търсят хора, които не са ги търсили отдавна.Аз съм до Март догодина и след това оставам само на Vivatel и Globul.Те също са им вече клиенти. С жена ми си говоря без пари, без ограничения. За 6 лева на месец. Vivatel.На дъщеря ми и го спрях тотално, от Холандия до домашния стационарен и е 14 стотинки на минута. А до мобилен 28 стотинки. Това са цените на холандски оператор разбира се.И като си зареди 10 евро, получава 20. 10 евро са и подарък от оператора.Явно там социализЪма е дошъл..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
От години съм на сметки и в Мтел и на Глобул, и да си кажа честно един дол дрянки са.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Всяка фирма -ЕТ, ЕООД, ЕАД, АД с желание за корпоративна група (неограничени,безплатни разговори в групата - минимум 5 сим карти) в мрежата на Vivacom ще получи специална 10% отстъпка от мен. Това е оферта за целия Фиат Форум България.За повече инфо 0878 100 499. За Immortal - там където няма 3G, Vivacom поддържа перфектно 2G. Покажи ми място където няма покритие Vivacom, а аз ще ти покажа 10 населени места без покритие на Мтел.
Коментар
-
Всичките са един дол дренки. Избягах от Глобул че нямат покритие в района дето се намирам най често. Хубаво де отидох при Мтел ама и там не стана пуснаха си интернета и няма пак мрежа. А за цени и простотии нямам думи. Картите са на специален договор и трябва да си имат безплатни разговори. Да ама не на жената се оказа че не е включен към групата щото някой забравил в офиса да свърши тая работа и така докато се усетя 3 месаца си плащам. Дигнах джабалата ще ли да ми преизчислят сметките ама до сега още 3 месеца чакам и не видях да са направили нещо явно пак трябва да им досаждам на крака. Докато не вкарат още някой оператор да има реална конкуренция няма да се оправим.
Коментар
-
Проблема не опира до липсата на конкуренция, за картелно споразумение чувал ли сиlov написа:Всичките са един дол дренки. Избягах от Глобул че нямат покритие в района дето се намирам най често. Хубаво де отидох при Мтел ама и там не стана пуснаха си интернета и няма пак мрежа. А за цени и простотии нямам думи. Картите са на специален договор и трябва да си имат безплатни разговори. Да ама не на жената се оказа че не е включен към групата щото някой забравил в офиса да свърши тая работа и така докато се усетя 3 месаца си плащам. Дигнах джабалата ще ли да ми преизчислят сметките ама до сега още 3 месеца чакам и не видях да са направили нещо явно пак трябва да им досаждам на крака. Докато не вкарат още някой оператор да има реална конкуренция няма да се оправим.
?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Например Е66, даже 5800.Хвалба: Напоследък преоткрих света на телефоните без оп.с-ма. Има всичко, което ползвам и най-хубавото е, че всичко се включва Веднага, без никакво забавяне или пък забиване. Единствено skype още не съм си намерил. П.С За Samsung S8000 Jet става въпросImmortal написа:...В сравнение с какво? Щото мойта работи супер бързо, сравнено със стария ми N70.
Коментар
-
Много добре съм на ясно ама рекох да не зачеквам темата. И все пак ако има по голяма конкуренция шанса да правят такива споразумения е по малък. Или поне цените няма да са същите. Знам от личен опит какви са цените на вънка и качеството на услугите и какви са бонусите само да те зариби някой оператор да му станеш клиент. Преди месец Tre даваше това телефончен http://www.tre.it/public/INQ.php за 99 евро + 6 месеца безплатен достъп до SKYPE. При условие че производствената цена на телефона е $ 140. А след изтичане на гратисния период смешна цена на услугата. Мисля че коментара е излишен. Или по точно кога ще се почустваме че живеем в нормална държава.batproho написа:Проблема не опира до липсата на конкуренция, за картелно споразумение чувал ли си
?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар