SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз, ами...nai7 написа:Сокче тези палачинки ти ли ги направи?закуската ти изглежда много вкусно прати по нета малко и насам.SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..

Много ми харесва да готвя, но не винаги има кой да яде, в случая батко ми си дойде от морето вчера, а това му е любимата закуска.
Палачинките стават страхотни с пушено пиле, кисели краставички, печени чушки, варено яйце, малко пушено сирене и леко настърган кашкавалец отгоре, предлагам ги и с няколко вида сладко или мед и орехи - айде народеее
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Ееее сега ще ме накараш да помоля жената най-учтиво ако неиска и по грубо да заляга над печката и да почва.SokOtPraskova написа:Аз, ами...nai7 написа:Сокче тези палачинки ти ли ги направи?закуската ти изглежда много вкусно прати по нета малко и насам.SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..

Много ми харесва да готвя, но не винаги има кой да яде, в случая батко ми си дойде от морето вчера, а това му е любимата закуска.
Палачинките стават страхотни с пушено пиле, кисели краставички, печени чушки, варено яйце, малко пушено сирене и леко настърган кашкавалец отгоре, предлагам ги и с няколко вида сладко или мед и орехи - айде народеее
Коментар
-
Аууу миличка да ти имам проблема ... Ама като се замисля ... можем да го решим тоз проблемSokOtPraskova написа:Аз, ами...
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Вкусно Колежке вкусно Yellow_Flash_Colorz_PDT_08SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Поздрави от Варна
Нямаш си на идея колежке колко много те намразих след този твой пост.Ми това е любимата ми закуска. Бива ли да си на 500 км. от мен.SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..
ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Re: Поздрави от Варна
Ами, приютете ме някъде по морето и ще Ви правя такива закуски всеки денT_SHOW написа:Нямаш си на идея колежке колко много те намразих след този твой пост.Ми това е любимата ми закуска. Бива ли да си на 500 км. от мен.SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..
Оплаквам се: някои хора за втори път ще ходят на море, а аз ИЗОБЩО!
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: Поздрави от Варна
Ако не си забелязала имаш много колеги от Бургас и ВарнаSokOtPraskova написа:Ами, приютете ме някъде по морето и ще Ви правя такива закуски всеки денT_SHOW написа:Нямаш си на идея колежке колко много те намразих след този твой пост.Ми това е любимата ми закуска. Бива ли да си на 500 км. от мен.SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..
Оплаквам се: някои хора за втори път ще ходят на море, а аз ИЗОБЩО! 
така че дори избор имаш
.
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
///// написа:Половината форум е от Бургас и Варна - целогодишно на морето.

Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Ти кога си я спечели, че вече и претенции имашIchkin написа:Шшшшш еееей ... да ми остайте прасковката, да не отварям артилерийското шкафче
?
Коментар
Реклама
Collapse

И още - току-що се намуах с пъпеш и шоколад.
Коментар