Ами аз да се похваля, че до тук общия ми успех е 5,50 и ако си взема изпита по Икономика с 6 ще си остане такъв
Да се оплача пък, че днес една полицейска кола в далечината, която не видях, в нея 4 полицая - та те ме видяха как правя обратен завой с ръчна и паркирах пред магазина, та ми проверяваха документи, заяждаха се и т н :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария.
И си прочетох книгата.Да се оплача - болна съм трети ден и не мога да реша коя книга да почна сега, дайте акъл- "По пътя" на Керуак, "Черната Далия" на Елрой или "Акустичното гърне" на Радичков??
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Зубър!!!Хе хе! Давай Круме все така! Ти си нашата гордост!kiler_4o написа:Ами аз да се похваля, че до тук общия ми успех е 5,50 и ако си взема изпита по Икономика с 6 ще си остане такъв
Да се оплача пък, че днес една полицейска кола в далечината, която не видях, в нея 4 полицая - та те ме видяха как правя обратен завой с ръчна и паркирах пред магазина, та ми проверяваха документи, заяждаха се и т н :D
Коментар
-
Каквото и да е на Жоржи Амаду.Ако намериш "Пастири на нощта". Но аз негова слаба книга не съм чел.Irka_fihi написа:Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария.
И си прочетох книгата.Да се оплача - болна съм трети ден и не мога да реша коя книга да почна сега, дайте акъл- "По пътя" на Керуак, "Черната Далия" на Елрой или "Акустичното гърне" на Радичков??
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз пък нищо негово не съм чела и нямам вкъщи,а гореизброените книги си ги имам, та затова предложенията бяха такива. За Амаду обаче нямана кого да разчитам покрай мен, ще трябва да посетя някоя книжарница.Lane Staley написа:Каквото и да е на Жоржи Амаду.Ако намериш "Пастири на нощта". Но аз негова слаба книга не съм чел.Irka_fihi написа:Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse

Току що един колега геройски се предаде пред домашната ракия....
Коментар