SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
В първия момент прочетох " Една МУТРА мина"...чета по-надолу и се оплухих, а то какво било....Lestat написа:Похвал: Едната матура мина :P :P Оплак: Не беше кой знае колко лесна... ама ще видим
Кики, възстановявай се бързо....
Коментар
-
И аз така! И се сетих как с баща ми четем на първа страница на в. Труд - пО(а)рното поскъва и се чудим какво става. Просто в първия момент настана смях, после се усетихмеЯвор Митев написа:В първия момент прочетох " Една МУТРА мина"...чета по-надолу и се оплухих, а то какво било....Lestat написа:Похвал: Едната матура мина :P :P Оплак: Не беше кой знае колко лесна... ама ще видим
Кики, възстановявай се бързо....
Иначе Кики, нали главите ти са здрави! Или както казва един приятел - какво те ***, нали имаш GSM!
Оправяй се бързо и оправяй бавно мед’ сестрите!
Само да не са мед’ братя, че...
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
А, колежке не им се шашкай...Егати нахалниците. Наскоро гледам някакъв тръгнал да завива и вместо да изчака колите от насрещното платно им светка като откачен, да го пуснат - алооо, чакай бе! Какво светиш на хората, никой не ти е длъжен... А тръгването-какво ти пука...давай смело, дори да не успееш да тръгнеш добре, няма какво да стане толкова лошо. Аз пък немога да паркирам на дясната си страна - ама дреме ми.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Винаги паркирай на гумите сиSokOtPraskova написа:А, колежке не им се шашкай...Егати нахалниците. Наскоро гледам някакъв тръгнал да завива и вместо да изчака колите от насрещното платно им светка като откачен, да го пуснат - алооо, чакай бе! Какво светиш на хората, никой не ти е длъжен... А тръгването-какво ти пука...давай смело, дори да не успееш да тръгнеш добре, няма какво да стане толкова лошо. Аз пък немога да паркирам на дясната си страна - ама дреме ми.
За да паркираш на дясната ти страна трябват завидни каскадьорски умения
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Абе Заеек.....style34 написа:Винаги паркирай на гумите сиSokOtPraskova написа:А, колежке не им се шашкай...Егати нахалниците. Наскоро гледам някакъв тръгнал да завива и вместо да изчака колите от насрещното платно им светка като откачен, да го пуснат - алооо, чакай бе! Какво светиш на хората, никой не ти е длъжен... А тръгването-какво ти пука...давай смело, дори да не успееш да тръгнеш добре, няма какво да стане толкова лошо. Аз пък немога да паркирам на дясната си страна - ама дреме ми.
За да паркираш на дясната ти страна трябват завидни каскадьорски умения 
Да те хвана да те оплескам..
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Колежке няма да се шашкаш все пак нищо не си сторила а и "Те" уж малко си седнаха на задните части, не се вживяват чак толкова както през средата на 90-теNo_Name написа:И аз да се оплача. Днес си карам бавно и славно и един мерцедес (бая лъскав и предполагам скъпичак) излиза от една пряка. Аз се движа по главен път и изкачвам наклон. Поспря се и бавно започна да навлиза в платното ми. Навлезе точно толкова, колкото аз да не мога да мина, защото в насрещното идваше кола. Аз понамалих ама се ядосах, защото направо си ми отнемаше предимството, а и честно казано имам лек проблем с тръгването под голям наклон. Та колата, която идваше в насрещното спря, мерцедеса и той беше спрял и аз като типична жена и за да не се налага да спирам съвсем, защото може и да не успея да тръгна заради големия няклон, просто включих първа погледнах апатично шофьора на мерцедеса и го заобиколих. Тоест изобщо не си направих труда да му преодотстъпвам предимството ми. До тук всичко ОК, обаче като заобиколих мерцедеса и тръгнах да се връщам в платното си и без да искам врътнах волана малко по-рязко в дясно (просто държах волана само с лявата ръка) и се разминах на косъм да не отнеса бронята на мерцедеса. Ейй направо мисля, че си беше чист късмет и още ми треперят гащите. То даже излезе, че все едно нарочно го направих, понеже онзи ми отне предимството. Ако го бях треснала този мутряга, сигурно сега щях да лежа потрошена в пирогов
.
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колко са вашите бре, брадър? При нас в НСА за над 5,50 е 80 лева, а аз взимам 60, че съм с 5-ца.i4kin написа:Да се похваля-От университета преведоха "пенсийте"
Да се оплача-Всичките пари отиват за гориво.....
(де..а и Лукойла им де.ба) 
И ся в края на юни очаквам и евростипендията, цялата
- по 90 кинта на месяц.
Тъкмо за летния курс ще дойдат.
Спри си вибратора и няма да ти треперят гащите!No_Name написа:И аз да се оплача. Днес си карам бавно и славно и един мерцедес (бая лъскав и предполагам скъпичак) излиза от една пряка. Аз се движа по главен път и изкачвам наклон. Поспря се и бавно започна да навлиза в платното ми. Навлезе точно толкова, колкото аз да не мога да мина, защото в насрещното идваше кола. Аз понамалих ама се ядосах, защото направо си ми отнемаше предимството, а и честно казано имам лек проблем с тръгването под голям наклон. Та колата, която идваше в насрещното спря, мерцедеса и той беше спрял и аз като типична жена и за да не се налага да спирам съвсем, защото може и да не успея да тръгна заради големия няклон, просто включих първа погледнах апатично шофьора на мерцедеса и го заобиколих. Тоест изобщо не си направих труда да му преодотстъпвам предимството ми. До тук всичко ОК, обаче като заобиколих мерцедеса и тръгнах да се връщам в платното си и без да искам врътнах волана малко по-рязко в дясно (просто държах волана само с лявата ръка) и се разминах на косъм да не отнеса бронята на мерцедеса. Ейй направо мисля, че си беше чист късмет и още ми треперят гащите. То даже излезе, че все едно нарочно го направих, понеже онзи ми отне предимството. Ако го бях треснала този мутряга, сигурно сега щях да лежа потрошена в пирогов
.
Сега шегата на страна. Ич да не ти пука. Както сама каза - с предимство си. И до последно ще си го отстояваш. Е, ако виждаш, че ще се блъснеш, ще спреш - ясно е. А пък и какво си се притеснила, след като нищо не е станало.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар