Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетки 2009
Collapse
X
-
Re: Винетки 2009
GTipo написа:Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
GTipo написа:Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
Коментар
-
nai7 написа:GTipo написа:Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
Коментар
-
lubomm написа:nai7 написа:GTipo написа:Колеги, излиза че вече има винетки навсякъде.Тази годиа реших да си я купя, не да подавам документи, въпреки че колата ми е инвалидна.Качих една снимка тук.Според мен такова нещо не може да се изпринтира и да се ползва, Има си знак и всичко...
Коментар
-
И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Понеже купувам за двете си коли винетки искам си и две фактури за всяка пооделно и си ги нося фактурите с мен в колата . Срещу тая фактура си доказвам произхода на винетката и ако се съмняват в нещо да си търсят продавача а в случая е Пътно управление Ловеч. :D
Коментар
-
коцев написа:И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Понеже купувам за двете си коли винетки искам си и две фактури за всяка пооделно и си ги нося фактурите с мен в колата . Срещу тая фактура си доказвам произхода на винетката и ако се съмняват в нещо да си търсят продавача а в случая е Пътно управление Ловеч. :Dвинетките се продават с квитанция, не с фактура за останалото си прав
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
коцев написа:И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Понеже купувам за двете си коли винетки искам си и две фактури за всяка пооделно и си ги нося фактурите с мен в колата . Срещу тая фактура си доказвам произхода на винетката и ако се съмняват в нещо да си търсят продавача а в случая е Пътно управление Ловеч. :DMного точно казано!Защо да дам парите на този фалшификатор?Предпочитам да ги дам за ремонт на пътища,а не на фалшификатор,който да кара скъпа кола.Не можем само да ревем за лоши пътища,а когато дойде момента да платим за по-добри такива,да не даваме пари.
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
В тунинг форума ги продава един пич на 50лв. Въпреки всичко и аз си карам с "оригинална"Да ме пита човек защо?
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
коцев написа:И какво е спечелил като я е взел за 30лв ? Някакви си 38лв . Не си заслужава за толкова малко пари тарикатлъка.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
tyson написа:В тунинг форума ги продава един пич на 50лв. Въпреки всичко и аз си карам с "оригинална"Да ме пита човек защо?
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:...Струва ми се кокошкарска история. Иначе и тук парите не е ясно точно къде отиват, но май не е точно за ремонт на улиците...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар