Трябва да ида на някоя от срещите ли не разбрах .. кой ще ми я даде , кажи ми подробно незнам , честно ти казвам
Доколкото мога да прочета в цитата от предишното ми мнение - колегата Immortal е пратил карти във Варна чрез колегата phoenix, което значи че карти има в колегата phoenix. Драсни му едно ЛС, но да знаеш че напоследък по-рядко влиза във форума, и може да не ти отговори веднага. Може да пишеш и на Immortal, за да го питаш дали е пратил карти към Варна.
Благодаря на vital и ogi за пояснението! Прочетох не първите няколко мнения, а първите и последните няколко страници. Наистина е добре информацията да се актуализира още на първата (както вече е направено), защото съгласете се, че е чиста загуба на време да четеш 35 страници уговорки кой кога, къде и от кого ще си получаи картата. 5 ст. вече е съвсем друго, а и отчислението за сдружението добавя още повече тежест на инициативата.
Ето ги данните за юни 2010: Общо: 19’900.56 л. От тях: Бензин и дизел: 8’644.81 л. Автогаз (LPG): 11’115.21 л. Метан (CNG): 140.54 кг. Средно количество гориво на зареждане: 15.97 л. Средна стойност на зареждане: 24.83 лв. Общ брой зареждания: 1’246 бр. Общ брой използвани карти: 372 бр.Направих едно запитване до kilar за това как се изчислява отстъпката за МЕТАН, и отговорът е: 5 стотинки за всеки зареден килограм!----------Най-голямото зареждане за месеца е направено в София на 22 юни - 84.45 литра безоловен бензин А95.Най-голямо зареждане извън София е направено в Сливен на 30 юни - 58.79 литра "95+".Една от другите карти е заредила най-много - общо 556 литра гориво !!!
По последни данни всички карти са раздадени, има тук-там из страната някакви единични бройки. В скоро време се надяваме да има нови карти. А ето и малко числа за месец юли:401 карти са заредили общо 24894.84 литра/килограма горива.От тях - 12027 литра са бензин и дизел, 12737 литра - пропан-бутан и 130 кг метан. Направени са общо 1436 зареждания на средна стойност 28.72 лева, като са зареждани средно по 17.41 литра/кг гориво. Този път някой в Добрич е пуснал някой ТИР през картата си, с 401 литра заредено гориво на един път! За месеца същата карта е "чукнала" 880 литра!Минимумът пък е в София, на бул. България, на 13.07 в 22:38 някой е заредил 1.75 литра газ на стойност 1.96 лв. Колегата печели специална награда на форума - 1 бира, заради това, че въпреки всичко е пуснал картата. Важен е принципа. За получаване на наградата - да се свърже с мен на ЛС.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
само да вметна за тези което незнаят от както ползвам тази карта винаги съм с гориво отстъпката колкото и да ви се струва малка с много ДОБРАна всяко зареждане получавам минимум 2 кафета бонус(купувам си ги) И никога не мисля за това че лампата ми свети зареждам до "горе"много съм доволен ОПИТАЙТЕ ТЕ
Коментар