ilkoD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
Мога да ти кажа аз с какво не съм съгласен.С това ,че са нищо.Ако бяха застанали с/у управляващите ,а не зад тях са голяма сила.Защото народните избранници разчитат на вас за да могат да спят спокойно.Кажи ми защо застанахте на страната на управляващите като ви дават мизерни пари и дават тъпи заповеди?Можхте да не бъдете безгласна буква,ама не се решихте.Синдикат били нямали,айде моля...то със синдикати се променят нещата.Като са ни съседи роднини прочие,що биеха хора на площада?И то да биеха тея дето ги замеряха,пък те който сварят по напред.Аз съм убеден,че много полицаи не им е било ич зор да стоят с/у хората,ама съм също толкова убеден ,че има партийни копои които с радост бяха на предната линия.
-
Уважавам мнението ти, но с такъв скептицизъм ще се оправим ли някога? С потъмкана гордост и винаги готов да наведе глава Българин...ilkoD написа:Чичо Нено, колко протестиращи имаше, полицаите повече ли бяха?Лестат, ти какво направи? От това зависи какво си. Аз не направих нищо и затова съм нищо. Т`ва е

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Да,вълнува ме.Сега ако кажеш че и политиците са ги накарали да бият повален човек тогава може и да се съглася с тебе!exon написа:Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Или да излезем с палки и да ги бием както те ни бихаilkoD написа:ilkoD написа:Абе хора, на 17-ти ще излязат полицаите (пак, отново), айде който е за ..да се направи нещо в България, да излезе с тях и да ги подкрепи. Съграсни ли сте?
Тва в кръга на шегата
Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
ре
В доста държави подобно обединение носи след себи си така наречените военни хунти и диктатури...Не помня в Полша или Румъния полицията да се е обединявала с протестиращи.Една държава наи общо се крепи на законодателната и изпълнителната власт,ако изпълнителната в лицето на МВР започне да замеря законодателната с камъни и павета,просто не ми се мисли докъде ще стигнем.Lestat написа:Щом и те искат промени... да се обединят с нас... така се прави. Така направиха Румъния, Полша... обединение. Щом са срещу нас значи им харесва начина по, който живеят. С нас или не промени ще има. Кога? ........exon написа:Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.
Коментар
-
Re: ре
Ще ти го кажа на турски, щото и те са признали Левски-Евалла , прав си!exon написа:В доста държави подобно обединение носи след себи си така наречените военни хунти и диктатури...Не помня в Полша или Румъния полицията да се е обединявала с протестиращи.Една държава наи общо се крепи на законодателната и изпълнителната власт,ако изпълнителната в лицето на МВР започне да замеря законодателната с камъни и павета,просто не ми се мисли докъде ще стигнем.Lestat написа:Щом и те искат промени... да се обединят с нас... така се прави. Така направиха Румъния, Полша... обединение. Щом са срещу нас значи им харесва начина по, който живеят. С нас или не промени ще има. Кога? ........exon написа:Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.
Коментар
-
Еми извинявай ама толкова полиция не съм виждал от суходолските бунтове. Не бяха повече,ама със сигурност с екипировката с която бяха можеха да смачкат 4 пъти по голяма тълпа. Авангарда беше в две линии,случайно да не би да разкъсат първата зад тях имаше още толкова. За да се върнем на площад народно събрание обикаляхме през парка,бяха завардили цялата отсечка от Народното събрание до Орлов мост,през 300 метра полицай. Аз преброих 9 автобуса от провинцията, значи около 450 човека.И СДВР да е пратила толкова-900. А протестиращите се говореше че са максимум 5000.А ройтерс съобщава за 2000. Е къде са 2000 протестиращи с/у 1000 полицая със щитове ,палки, каски и прочие.Страх ги е господа управляващите!!!На прословутия мач с/у Италия в сектор Г да имаше пак 2000 УЛТРАСИ.Тоест потенциално всичките опасни.И колко полиция имаше на пистата?200 човека? А на протеста имаше всякакви хора,не само млади,не само агресивни.Жалка картинка,с парен чук удариха муха.ilkoD написа:Чичо Нено, колко протестиращи имаше, полицаите повече ли бяха?Лестат, ти какво направи? От това зависи какво си. Аз не направих нищо и затова съм нищо. Т`ва е
Коментар
-
Е нали протестираха и полицаите ,да не би да е почнала гражданска войнаexon написа:В доста държави подобно обединение носи след себи си така наречените военни хунти и диктатури...Не помня в Полша или Румъния полицията да се е обединявала с протестиращи.Една държава наи общо се крепи на законодателната и изпълнителната власт,ако изпълнителната в лицето на МВР започне да замеря законодателната с камъни и павета,просто не ми се мисли докъде ще стигнем.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Какво ще доведе?Защо има разделение на трите власти? За да няма абсолютна власт,тоест когато законодателя си развява байрака,е редно съдебната власт да се намеси.Ако ли не и изпълнителната може да го направи.А отделно в цял свят се говори за криза на либералния модел.exon написа:В доста държави подобно обединение носи след себи си така наречените военни хунти и диктатури...Не помня в Полша или Румъния полицията да се е обединявала с протестиращи.Една държава наи общо се крепи на законодателната и изпълнителната власт,ако изпълнителната в лицето на МВР започне да замеря законодателната с камъни и павета,просто не ми се мисли докъде ще стигнем.
Коментар
-
ЕЕ стига де :D не виждаш ли на втората снимка как един полицай хваща момчето точно преди да падне защото се е подхлъзнал,да не си помисли че го влачиLestat написа:Според вас това хора, които обичат България ли са(да тъпчат знамето ни)? И с този боен вик на война ли отиват?
Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар