iee що се смееш, с жигулата ми беше по лесно - или поне съм и бил свикнал.Фиата като го усуча и трудно се вкарва в пътя.Със служебната лада преди ми беше излезнал мазол на едната ръка от въртене. Голям кеф беше
iee що се смееш, с жигулата ми беше по лесно - или поне съм и бил свикнал.Фиата като го усуча и трудно се вкарва в пътя.Със служебната лада преди ми беше излезнал мазол на едната ръка от въртене. Голям кеф беше
Ааааа не ти се смея. Радвам се и аз зная как се врътка ладичката.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Невероятен кеф, направо на буци! :D В днешния прекрасен, снежен ден навъртях 10 пъти повече от необходимите ми километри. Няма да казвам къде трябваше да отида и какви безумни заобиколни трасета избирах за да стигна до там Навсякъде е една красива, бяла приказка!Само софията сте я омаскарили с тая луга и сол - отвратителна шлякавица, за дрифт не става
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Само софията сте я омаскарили с тая луга и сол - отвратителна шлякавица, за дрифт не става
много добре казано колега признавам си снегът ме кара да посягам с дясната ръка междо седалките,ама нещо немога да си намеря готино място за да си връткам Пунатака
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Хаха ама то не си е залък на всяка уста днеска излязох само с една цел и това беше лЪзгане по пътя се очудих как няма изорани бордюри и тн. и тамън да стигна до заветното място пред мен БМВ 3-ка завива на левски от горе има една нова автомивка мисля беше оранжева такава и спирам аз и гледам пича намалява мигача всичко точно ДА АМА НЕ в следващия момент се усеща че завоя е малко по надолу а тои завива към бордюра и цялата 3ка подскочи. Това малко офтопик ама беше ми мн странно. Та сега отидох аз да си се връткам на един паркинг и гледам то вече имало хора като мен викам си давай да направя полицейското за първи път ми беше лошото е че нямам задна чистачка и го карам малко на слух и фантазия та забучих се в една улица напред вкарвам задната газ виждам бордюра се подаравам ръчна и пълен десен после малко игра с публиката първа настрани ала бала тея дето бяха там вече само се чуваше от тях ефекта УАААААААААУУУ. Дотук добре втори опит Уличката задна газ бордюра опа леко го подминахме май повече от леко доде сваря да завъртя вече съм в средата на паркинга изправям предницата края на паркинга е вече пробвам да завия и БУМ джантата в бордюра резултата огъната гумата е здрава ама пак си натоварих главата с проблеми. повърях се още в размер на 2-3 литра бензин и викам да си ходя тръгвам гледам единия завой явно някой колега ДРИФТЕР се е пробвал знака беше полегнал мирно на земята продалжавам да карам аха единия казан на завоя се е преместил ЗАЩО ли по пътя се разминавам с едно толедо аз се движа на страни и той СТРАННА работа ви казвам изкачвам баира на големия КАТ аха автобуса и той се опитал ама не успял да напрай камшика явно и засталан на ибем страна най странното гледам в насрещното две момчета в БАНИЦА (баничарка демеК) яко ръчни и я сучат ей на ей тоя момент спрях претъркалях се няколко пъти около оклата зад мен който беше ме последва смях игри закачки един пакет семки доде им се нарадваме те тоя спорт дрифта си е друго ниво особенно ако го правиш с баница в ръка и последното което видях, е че чаках астра да си оглежда щетите от казана явно казана е дърпал ръчни и го е ударил знам ли и такива работи. И няколко съвета СПИРАЙ НА СКОРОСТ и като се поднесеш давай газ и пробвай да я увладееш или бегай у канафките поне да не пречиш, че малко ли хора са патили от такива дето те преместват на светофара
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
В завой с вратите влизаме..днеска идеално - Неделя..прибрах се късничко..нямаше много коли, а те едни голеееееми широки улици..еххх...пак трябва да зареждам утре.. Ама това браво неможе да се вкара в пътя, друг е въпроса, че зимните ми гуми са граифер колкото летни, но все пак.. И много внимавайте зимата как карате..без резки подавания на газ или натискане на спирачката, че не е добре работата... Поздрави.
На мен вече ми омръзна по тия полигони да дрифтя и почнах по непочистените улици на София. Удоволствието и тръпката по улица са много по-големи.А на колегите дето са против това , само ще им кажа , че тези упражниея са много полезни , защото при едно непредвидено поднасяне на колата, ние ще я овладеем много по-лесно от тях .
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
... тези упражниея са много полезни , защото при едно непредвидено поднасяне на колата, ние ще я овладеем много по-лесно от тях .
Точно така е!Аз като се кача на нова кола, първата ми работа като падне сняг е да ида на някой полигон или подходящо място, и да видя как се държи колата на хлъзгаво. За да знам какво да очаквам в непредвидена ситуация. Знам колата ми с каква скорост при завъртане на волана как и колко ще се завърти и знам какво да очаквам от нея на пътя.
и аз го правя това...до преди 4 месеца си карах жигула и си и бях свикнал, дори си я въртях доста лесно, за млад шофьор като мене беше много забавно, но сега е друга история.... още като падна снега в Пазарджик се повъртях малко да усетя колата... "сухите’’ тренировки са много полезни за такова време..поне аз така мисля
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Повъртях се доволно, първо на добринище, пред хотелчето кадето празнувахме имаше едно площадче, после по пътя за пистата по завоите влизах с вратите, снощи минах през паркинга на автото и дръпнах няколко ръчни, а най интересното беше на паркинга и уличките пред блока, само ме е яд че нямам никакъв снимков материал. Но съм замислил нещо за довечера.
Аз предлагам да съберем информация за готини квартални улички и места за дрифт. Вчера бях с един приятел с мерцедеса му. Отидохме на един паркинг близо до Руски паметник. Това се намира втората възможна в дясно посока руски паметник към мола. Там има само един бус паркиран и нищо друго долу са павета и се пързаля много. Малко по-надолу има завой, който слиза към светофара ( междинния между мола и руски паметник ). Достатъчно широк да минете с много голяма кола от там... Сега ще видя дали мога да кача клипчета...
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
И аз да се похваля за вчерашния си дрифт с Купето! В квартала направих няколко слънца и дрифтнах 2 пресечки и половина нон-стоп, и на последната отсечка се разминах на 1см. от едно дърво. :D Бях с един приятел и изтръпнахме доста :D Бенза мноу си върви, но адреналина и кефа си заслужаваха! За всичко допринесе и факта че съм с летни гуми Довечера мисля отново да дрифтвам!
Абе как ги правите тия слънца, ква им е цаката, аз все пробвам и нестава Иначе трябва да направя клип и аз как въртя Фичо
Финта е да завъртиш колата от начало. А после като се засуче - с пълен волан в някоя посока... и много газ! Ама и хубави гуми трябва да имаш... шото иначе ше се усучеш на 180 градуса макс... и ше драпаш кат няква каруца на едно място.
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар