crush написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-красивите Жени в България...
Collapse
X
-
хихихихихихихи, след тези приказки Еле-то пак ще пропуска посещенията на форума един месецАвео написа:Скоро гледах една книжка в книжарница..."Какво знаят жените за секса" беше заглавието. Отворих я, гледам....празни страници. Питам девойката "Туй да не е тефтер"...оная се хили. После щерка ми домъкна "Празник в Магика", платихме и си излязохме.....чак след време "загрях" ко е искал да каже автора с тая книга....и за пореден път се убеждавам, че е прав. Нищо лично...ele написа:....сексуални фантазии имат тези, които не правят достатъчно секс...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Да, за теб го написах. Като откажеш такова предложение, ще призная, че имаш морал. Все пак говорим не просто за пари, а за много пари. И аз работя и изкарвам добри парички и мога да си позволявам подаръчета на момичета, но не и такива пре-скъпи возила. Повярвай ми, колкото и да казва някой, че не би направил нещо за пари, лъже. За много пари всичко се прави. Виждал съм доста такива случаи. Това, разбира се, се отнася за по-млади жени, а не на по 35+ години... никой не се засилва такава тепърва да я придърпва...BEAUTY написа:Това за мен ли се отнася?crush написа:Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
че да не съм на 12 че да ми е интересно - не фантазирам нито за секс, нито за романтика - аз го живея...crush написа:Като ти паркират Порше Кайен пред вратата с явен намек за секс и откажеш тогава пак говори за морал. Не обичам хората да се изказват за неща, които никога не са преживявали, а само са искали да имат.Сексуални фантазии имат тези, които обичат да правят секс често! Ти дали би имала фантазии за нещо, което не ти е интересно, Еле???Вярно е - един мъж с пари е много по-интересен от хахо в ЗапорожецLane Staley написа:Абе не ви ли идва на акъл, че един мъж с пари, коли и незнам си какво, демек успял човек, е много по-интересен за жените от един смазан от живота хахо в Запорожец?
моля да ми натрисате мъже само след представяне снимка в цял ръст с вечерно облекло и бански, и паспортна снимка.
Айде весело изкарване на вечерта
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Явор Митев
Пасарелка, стига си гледал девствени разгонени шестокласнички, бегай да празнуваш бре, ейййй.....PASSARELLA написа:Що бе? Каква му е историята на него? Аз току що узнах за него...jenshen73 написа:Явка, ако живеехме в правова държава тоя сайт impulse.bg да са го затворили вече.

Коментар
-
Не съм те изкарал лелка. Говорех общо и попринцип. Еле, фантазиите са не просто да си "фантазираш". Сама по себе си думата е думата означава желание за изпълнение на мислите. Впрочем защо ли споря с тебе. Като ти гледам постовете до сега не съм видял някой да те е преборил в говоренетоBEAUTY написа:
ама аз съм на 20 години, а ти лелка ме изкара
Получавала съм досто такива предложения, но не съм от тези където се продават за едно парцалче и ме е било срам от това! Не всички жени са евтини к.ви!
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Има обаче разлика КАК си успял.Дали си изградил бизнес (законен), развил си го и изкарваш добри пари, или продаваш наркотици и изпращаш ей такива девойки да работят за теб по бардаците на Холандия и Белгия...Щото май тези с джиповете, дето се занимават с ученички май са от втория тип... а тогава вече наистина не мога да ги разбера тези момичета.Такив като ти направят "подарък" джип, като те разкарат си взимат джипа. То това не е подарък, а даване под наем един вид. Само че плащаш с дупеLane Staley написа:Ще пиша догодина, но малко само да защитя горките к..ви.Абе не ви ли идва на акъл, че един мъж с пари, коли и незнам си какво, демек успял човек, е много по-интересен за жените от един смазан от живота хахо в Запорожец?
ЗА МНОГО ГОДИНИ на всички ви и на форума! Това ми е първото мнение таз година
Коментар
-
u_bo
е човекот ти дума за СКЪПИ ку..иBEAUTY написа:
ама аз съм на 20 години, а ти лелка ме изкара
Получавала съм досто такива предложения, но не съм от тези където се продават за едно парцалче и ме е било срам от това! Не всички жени са евтини к.ви!
къде сравняваш парцалче с порше кайен ?!?!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар