Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой-къде ще бъде в новогодишната нощ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой-къде ще бъде в новогодишната нощ?

Я всеки да сподели къде ще е - да не се окаже че с някой съм се разминал без да му кажа здрасти!Аз лично, барабар с жената и детето и на сестра ми семейството утре сутрин цепим за Рибарица, доста път е ама поне сняг да има!Ще сме в кръчмата с черешовото топче отпред - не и знам името - не съм ходил до сега.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Аз съм бетониран в София.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Re: Кой-къде ще бъде в новогодишната нощ?

Yavor написа:
      Я всеки да сподели къде ще е - да не се окаже че с някой съм се разминал без да му кажа здрасти!Аз лично, барабар с жената и детето и на сестра ми семейството утре сутрин цепим за Рибарица, доста път е ама поне сняг да има!Ще сме в кръчмата с черешовото топче отпред - не и знам името - не съм ходил до сега.
      Мисля ,че трябва да прекосите Търново иначе няма откъде да пътувате.Ако решите да отдъхнете в Търново на по кафе казвай по отрано ако искаш да се срешнем.Пътя от Търново до Рибарица ти е около час и половина.Другия вариант е Шипка,Габрово,Севлиево пътя за София.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ами то в една друга тема започнахме да пишем по въпроса, но тя лекичко се пооспами, така че можем да продължим тук на чисто.От утре до 02.01 съм в станцията на МВР във Велинград. И до Цигов Чарк мисля да прескоча също.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: Кой-къде ще бъде в новогодишната нощ?

Tornado написа:
          Yavor написа:
          Мисля ,че трябва да прекосите Търново иначе няма откъде да пътувате.Ако решите да отдъхнете в Търново на по кафе казвай по отрано ако искаш да се срешнем.Пътя от Търново до Рибарица ти е около час и половина.Другия вариант е Шипка,Габрово,Севлиево пътя за София.
          През София ( по скоро през Нови Хан) до Тетевен ще цепим - ще подхождаме от другия край Пътя е към 50км повече ама основно по магистрала...

Коментар

домашно в Стара Загора с приятели така сме решили тази година да е
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ние с бачо ви fihi ще бъдем в София,за наше огромно съжаление,щот работният ми мъж ще бачка и утре,ама така или иначе,като нямаш пари-не можеш да ходиш бог знае къде... че не мога и да се напия като хората...
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Хех... Явка... и аз ще съм в Рибарица! :D В една вила на мацка от компанията. По традиция всяка Нова година и други празници (понякога) сме там! :D
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                  Хех... Явка... и аз ще съм в Рибарица! :D В една вила на мацка от компанията. По традиция всяка Нова година и други празници (понякога) сме там! :D
                  Гледай за сребриста Брава с хасковски номер и свиркай - така или иначе отдавна с тебе се знаем задочно - може и да се видим накрая!

Коментар

Yavor написа:
                    Гледай за сребриста Брава с хасковски номер и свиркай - така или иначе отдавна с тебе се знаем задочно - може и да се видим накрая!
                    Ще гледам аз... а ти гледай за тъмно синя мръсна Брава със софийски номер!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

аз съм си в къщи - тиху иху - домашна ракия, кисело зеле, домашно червено вино, яки пържоли и печена пуйка... и най-важното - близо до МОЯ креват....п.п. за коледа бях у тъщата - как ми беше нагласила леглото - не знам, ама ми се обади дископатията и ходих сгънат на две 4-5 дена...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз съм вкъщи.
                        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

donnna написа:
                          аз съм си в къщи - тиху иху - домашна ракия, кисело зеле, домашно червено вино, яки пържоли и печена пуйка... и най-важното - близо до МОЯ креват....п.п. за коледа бях у тъщата - как ми беше нагласила леглото - не знам, ама ми се обади дископатията и ходих сгънат на две 4-5 дена...
                          Тука подозирам подъл и коварен план Мислиш ли, че е било случайно това с леглото!?
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Аз съм у една приятелка ,дано да се забавляваме добре... Пожелавам на всички весело изкарване на празника!!!
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              donnna написа:
                              Тука подозирам подъл и коварен план Мислиш ли, че е било случайно това с леглото!?
                              и аз тъй... няма нищо случайно на тоя свят...п.п. нали знаеш как се предпочитат тъщите и тортите - студени и със свещи
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X