Я всеки да сподели къде ще е - да не се окаже че с някой съм се разминал без да му кажа здрасти!Аз лично, барабар с жената и детето и на сестра ми семейството утре сутрин цепим за Рибарица, доста път е ама поне сняг да има!Ще сме в кръчмата с черешовото топче отпред - не и знам името - не съм ходил до сега.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой-къде ще бъде в новогодишната нощ?
Collapse
X
-
Re: Кой-къде ще бъде в новогодишната нощ?
Yavor написа:Я всеки да сподели къде ще е - да не се окаже че с някой съм се разминал без да му кажа здрасти!Аз лично, барабар с жената и детето и на сестра ми семейството утре сутрин цепим за Рибарица, доста път е ама поне сняг да има!Ще сме в кръчмата с черешовото топче отпред - не и знам името - не съм ходил до сега.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Кой-къде ще бъде в новогодишната нощ?
Tornado написа:Yavor написа:Я всеки да сподели къде ще е - да не се окаже че с някой съм се разминал без да му кажа здрасти!Аз лично, барабар с жената и детето и на сестра ми семейството утре сутрин цепим за Рибарица, доста път е ама поне сняг да има!Ще сме в кръчмата с черешовото топче отпред - не и знам името - не съм ходил до сега.Пътя е към 50км повече ама основно по магистрала...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Vladim написа:Хех... Явка... и аз ще съм в Рибарица! :D В една вила на мацка от компанията. По традиция всяка Нова година и други празници (понякога) сме там! :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
аз съм си в къщи - тиху иху - домашна ракия, кисело зеле, домашно червено вино, яки пържоли и печена пуйка... и най-важното - близо до МОЯ креват....п.п. за коледа бях у тъщата - как ми беше нагласила леглото - не знам, ама ми се обади дископатията и ходих сгънат на две 4-5 дена...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:аз съм си в къщи - тиху иху - домашна ракия, кисело зеле, домашно червено вино, яки пържоли и печена пуйка... и най-важното - близо до МОЯ креват....п.п. за коледа бях у тъщата - как ми беше нагласила леглото - не знам, ама ми се обади дископатията и ходих сгънат на две 4-5 дена...Мислиш ли, че е било случайно това с леглото!?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Аз съм у една приятелка ,дано да се забавляваме добре...Пожелавам на всички весело изкарване на празника!!!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
la squadra azzurra написа:donnna написа:аз съм си в къщи - тиху иху - домашна ракия, кисело зеле, домашно червено вино, яки пържоли и печена пуйка... и най-важното - близо до МОЯ креват....п.п. за коледа бях у тъщата - как ми беше нагласила леглото - не знам, ама ми се обади дископатията и ходих сгънат на две 4-5 дена...Мислиш ли, че е било случайно това с леглото!?
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар