SHB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
блъсна ме трамвай
Collapse
X
-
bubachko
Имах едно време един шеф, ама няма такава шестица като него... Караше един Daewoo Ace (дано така се пише...), горкото никак не му вървеше, малко се караше, а повечето време седеше на тенекеджия...Един ден пристига един колега и разправя следната случка "Седя си на спирката и шефа ме мернал та ме качи. На ХХХ кръстовище (не помня къде е вече, отдавна беше слъчката), тоя шебек както взима завоя умерва трамвая право между фаровете, слиза и почва да крещи на шашардисания ватман "Ти къде караш бе?!?!"
-
Re: блъсна ме трамвай
Положението слава Богу изобщо не е страшно,само уплаха беше страшен. Но щом сборих трамвая влак ме не плаши.kc_3011 написа:Колега щом успяваш да пишеш значи не е толкова страшно положението
а и вече няма да стоиш толкова близко до линиите. Другия път гледай да не се сбориш с някой влак, че тогава сигурно ще боли повече 
Коментар
-
Забелязал съм, че на завой, задницата някак си се изнася навън. Мен пък тролей ме е удрял. Бях застанал до колата и чаках да мине да отворя врата и да влезна вътре, тоя тъпак мина ужасно близо, и задницата се изнесе и като ме тресна. Напрао ми спря въздуха. Докато се осъзная оня беше далече. Щех да го наредя аз. Нарочно го правят тия тъпаци
Коментар
-
Аз съм виждал така как задницата цял бакшиш премести с половин метър. Ама някой хитър инженер не го е предвидил това в завода може би, че всички гуми минават по 1 траектория. А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.
Коментар
-
Относно полицията- в седмицата веднъж се качва някакъв изглеждащ съвсем нормално и седи до вратата.На едн отспирките секунди преди да затворят вратите отскубна нещо на една жена и изкокна навънка.В следващия момент вратите се затвориха . Веднага една жена се обади на 112.Цял трамвай свидетели. Отговора беше да подаде жалба в районното.Нищо не можели да направят.Та така и с трамвая. Ако бях се сетил да видя номера щях да се обърна най малкото към СКГТ. Ама аз естествено се шашардисах и не мина и през ум. Вината си е моя,ама това си е направо бягане от инцидент. Аз съм млад и здрав и добре хранен,нищо ми няма.Ама ако беше някой възрастен чвоек,можеше да си умре само от уплаха.ogi28b написа:А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.
Коментар
-
Не знам дали си умрел от уплаха ама аз си умрех от хилеж...SHB написа:Относно полицията- в седмицата веднъж се качва някакъв изглеждащ съвсем нормално и седи до вратата.На едн отспирките секунди преди да затворят вратите отскубна нещо на една жена и изкокна навънка.В следващия момент вратите се затвориха . Веднага една жена се обади на 112.Цял трамвай свидетели. Отговора беше да подаде жалба в районното.Нищо не можели да направят.Та така и с трамвая. Ако бях се сетил да видя номера щях да се обърна най малкото към СКГТ. Ама аз естествено се шашардисах и не мина и през ум. Вината си е моя,ама това си е направо бягане от инцидент. Аз съм млад и здрав и добре хранен,нищо ми няма.Ама ако беше някой възрастен чвоек,можеше да си умре само от уплаха.ogi28b написа:А вие къде дремете като ви блъскат трамваите и не се обаждате в полицята ?! Трамвай - трамвай. Пешеходецът винаги е с предимство, а ватманът никога не е освободен от задължението да внимава, особено пък за пешеходци.
Само за протокола, мен ме удари мотор на улица с две платна в една посока... и един рацер с лада, кат спре и се извърте, със задницата...а, и веднъж ме удари една патка докато си карах колелото, с около 30 минавах на зелено на едно кръстовище...и още няколко такива. Друго си е да не видиш цял трамвай обаче. Един приятел реши да спре такова чудо с трабанта и не беше добър резултата.Пази се че няма кой после да кара Типо-то
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И мен това най-много ме впечатли в цялата случка.Чудех се, аджеба, дали могат релсите да се местят според волята на ватмана, или трамваят чат-пат слиза от релсите, хуква да гони разсеяни фиатаджийчета без фиатките и после пак се намества на релситеsimeon3000 написа:SHB написа:... или копелето нарочно ме целеше. ...
Късмет си изкарал!!! А на твое място наистина бих му видял номера на трамвая (инвентарния де), бих записал и имената на няколко свидетели (все е имало някой на улицата), бих извикал полиция да направи протокол и после в гражданското отделение на съда за неимуществен иск за обезщетение.Както се казваше в един филм - "не всеки има късмета да се подхлъзне на леда пред скъп ресторант"
Коментар
-
Е благодаря ти за квалификацията.Случката я поднесох с известна доза хумор(поне се опитах),щото е куриозна.И слава богу,щото иначе можеше да е трагична.Immortal написа:И мен това най-много ме впечатли в цялата случка.Чудех се, аджеба, дали могат релсите да се местят според волята на ватмана, или трамваят чат-пат слиза от релсите, хуква да гони разсеяни фиатаджийчета без фиатките и после пак се намества на релситеsimeon3000 написа:SHB написа:... или копелето нарочно ме целеше. ...
)
Коментар
-
Тя беше пролетната бре... на лятната си бяхме само Фиати и една Ланча, ама според собственика й - цитирам: "по-добрият Фиат!" :D Ама и собственика й е пич... а жена му е прекрасна! (пу, пу... да не я урочасам)ogi28b написа:Фиатаджийчета сте... спомням си как разправяхте за лятната среща на форума - първите няколко коли - Сузуки, Ланчия, Мерцедес, Шевролет, и какво беше още...
Някъде късно следобяда се появил и първия ФИАТ.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Ей!nikki_sixx написа:Тя беше пролетната бре... на лятната си бяхме само Фиати и една Ланча, ама според собственика й - цитирам: "по-добрият Фиат!" :D Ама и собственика й е пич... а жена му е прекрасна! (пу, пу... да не я урочасам)ogi28b написа:Фиатаджийчета сте... спомням си как разправяхте за лятната среща на форума - първите няколко коли - Сузуки, Ланчия, Мерцедес, Шевролет, и какво беше още...
Някъде късно следобяда се появил и първия ФИАТ.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар