Чистачки да се крадат втора употреба е нелогично- нелогични са и типовете, които като се нашмъркат и им се иска и огледалото да ти свалят само отвън... :D
сложете си лети джанти и чистачки за 3 лв., аз съм с такива, да ги крадат, тамът ще си сложа нови...ами защо.... защото е пълно с кокошкари... не им се дават 10 лв. за тас или за чистачки, смешна картинка..
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Тва не знам колко нещастен трябва да е човек за да краде чистачки....Ама целия народ така се е възпитал. Ако на улицата оставиш шише вода - и него ще откраднат. Преди 2 г. си купих хладилник и печка, и пичовете ги стовариха от един бус, и стоят пред блока на тротоара, на главна улица. И аз си викам "Я докато дойде помощта за качването, да ида да се облека" , понеже валеше дъжд. И най-много 1 минута да съм липсвал, слизам, и гледам един черен мангал с балканче спрял до уредите, и се оглежда. А уредите големи, тежки... Обаче веднага някой си ги хареса. И му викам на манго кАжи бе пич?? - и оня така развъртя балканчето, че сигурно и вартбург щеше да изостане. Сори за ОФФа
Тва не знам колко нещастен трябва да е човек за да краде чистачки....Ама целия народ така се е възпитал. Ако на улицата оставиш шише вода - и него ще откраднат. Преди 2 г. си купих хладилник и печка, и пичовете ги стовариха от един бус, и стоят пред блока на тротоара, на главна улица. И аз си викам "Я докато дойде помощта за качването, да ида да се облека" , понеже валеше дъжд. И най-много 1 минута да съм липсвал, слизам, и гледам един черен мангал с балканче спрял до уредите, и се оглежда. А уредите големи, тежки... Обаче веднага някой си ги хареса. И му викам на манго кАжи бе пич?? - и оня така развъртя балканчето, че сигурно и вартбург щеше да изостане. Сори за ОФФа
хаха.... аз един ден така си стоя вкъщи и гледам по едо време се клати дървото пред прозореца...бе гледам гледам, няма вятър няма нищо, само черешата се клати. Поглеждам надолу (от втория етаж) и гледам 1 мангале дърпа 1 старо менгеме, а то па дърпа черешата щото татко за по - сигурно го завързал за нея... Абе хората кдарат невероятни неща, преди години откраднаха киселото зеле на един комшия (той си взима 3 дни отпуск за да прави зелето и му слага някакви билки и му говори даже), човека откачи от яд, защото пред очите му 7 мангалета влачеха по 1 грамадна кисела зелка по пътя... :D Чистачки си бях сложила от 5лв. -> чистеха си страхотно....и да ми ги тупне някой-пука ми! Иначе на мен и джантите ми свалиха както вече споделих така, че.... карайте си с тазове... :D (ама гледайте да зацепвате дупките на тазовете и тия на джантата) Мен ме дразни факта, че дърпат чистачките на хората нагоре... ей откачам като видя дръпнати чистачки...
Мен ме дразни факта, че дърпат чистачките на хората нагоре... ей откачам като видя дръпнати чистачки...
Т’ва било: "Паркирал си ми на мястото, сега чистачките ти вдигам, а утре ще си покажа селяндурщината и ще ти я надраскам с ключ."Други пък умишлено си ги оставят вдигнати при снеговалеж, за да не им замръзват за стъклото.
От мързел и келешлък... Нито са скъпи, ното се продават на 1-2 места в някой далечен град та да не можеш да си ги купиш... ей така е с дребните неща. Малко ОФФ, за дебните неща... Сещам се за един бивш мой шеф, който казваше, че никога не дава на заем 10 лева. "1, 2, 5 - те са кат стинки, и да не ми ги върнат се тая. от 20 нагоре - има смисъл да ги търсиш. Ама 10... ем не са много да ги дириш, а и давайки ги си знаеш, че няма почти никакъв шанс да ги видиш обратно..."
1)защото българина е с "аграрен" произход2) защото проявяваме толерантнос т към малцинствени групи от типа "роми"За това и си слагаме секретни болтове,имобилайзери-домашно производство,решетки по прозорците и т.н.На мен ми гепиха тапата на газовата бутилка.Не не е паднала ,на бензиностанцията са "забравили’ да ми я завият.Струваше 1.30. още по фрапиращото беше когато се оплаках на един приятел от този дребен инцидент и том е посъветва "да си взема" от някоя кола...Манталитет какво да правиш.
Коментар