Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Равносметка за изминалата година...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Равносметка за изминалата година...

    Изпращаме още една. За някой красива, щастлива и спокойна, за други......лоша.Нека тук си споделим каква е била за нас изминалата година. Хубаво е човек в такива моменти да си взема поука, да си направи равносметка и да обмисли всичко, случило му се през годината.Съвсем целенасочено пускам темата сега, за да можем до края и да споделим, да можем някак си начисто да посрещнем новата... За мен тази година бе изпълнена с върхове и падения. Не че всяка година не е такава, но като че ли паденията бяха повече. С ръка на сърцето, мога да си призная, че раждането на малката ми дъщеричка бе единственото хубаво, което ми се случи. За съжаление, преобладаваха негативните емоции, напрежението и като че ли....лошото. Може би за компенсация на щастливото събитие...може би заради природното равновесие ли, незнам...но отдавна не съм имал по-тежка година.Чувствам се уморен, много уморен и като че ли тези дни съм по-спокоен. В къщи съм си, играя си с бебето, любимите хора са до мен......Много хора зарадвах тази година, но за съжаление, много и разочаровах. Някой от тях са и тук.За това отправям извинения към всички, с надеждата за по-добро, като всяко ново начало. Очаквам новата година с огромно нетърпение и надежда. Надежда за по-добро, за повече спокойствие и най-вече - здраве.

    #2
    За мен тази година е най-добрата, защото ми се роди дъщеричката. Това е дотолкова важно събитие за мен, че каквото и да се е случило, остава на заден план, за да го класифицирам като добро или лошо. Помъчих се на много хора да бъда полезен. Мисля, че успях, доколкото ми позволяват силите. Сблъсках се с много простотия, ама то постоянно се сблъскваме с нея, така че и това отпада като някаква забележителност. Изобщо - само положителни емоции. Пожелавам всичко добро на съфорумците през следващата година, а и не само на тях - на всички добри хора. Нека и занапред форумът ни да бъде място, където да споделяме мисли, неволи, събития, абе изобщо - да се веселим в радостни и не дотам радостни моменти. Успех на всички!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

    Коментар


      #3
      С една дума за мен мина незабележимо (бързо).Имах планове за работа в чужбина които не се осъществиха, но съм доволен и от сегашната си работа ...Така че нищо особено не мога да отчета тази година. Миналата година ми беше много по лоша...

      Коментар


        #4
        За мен се изтърколи една определено лоша година,пълна с отрицателни емоции.2007 и 2006 ми бяха къде къде по-добри.А тази се изтърколи неусетно ,не ми се случи нищо запомнящо се ,ни що кой знае какво положително,но пък беше натоварена с безброй неприятни преживявания.Не съм оптимист по-природа,но все пак надеждата ми е 2009 да ни донесе на всички това за което си мечтаем и се надяваме.

        Коментар


          #5
          И за мен годината не беше много добра, но не беше и много лоша.Сбъднах мечтата си да икарам Фиат Мареа, но напуснах дългогодишната си работа.Няколко месеца се мотах като охрана в един нощен бар, но осъзнах, че нощният живот не е за мен.Сега работя във фирмата на баща ми, която е строителна и съм си много добре.Любимият човек е до мен и догодина ще се оженим и така.Общо взето не ми се случи нищо особено тази година.Дори не ходих на море.
          '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
          '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

          Коментар


            #6
            Изминалата година имаше и хубави и лоши моменти!Докато бях на старата си работа осъзнах как съм бил използван за щяло и нещяло срещу ниско заплащане, просто разходите ми бяха значително по-големи от приходите и това ме убиваше!Живеех ден за ден за да скатая някой лев, да зарадвам хората около мен.Рискувах и смених работата си точно в самото начало на лятото.Започнах като прост работник, където ме гърчеха и не се чувствах в своята стихия.Три дена по-късно ме измъкнаха от всичко това и ме назначиха на хубава длъжност с много добро възнаграждение.Трудно е когато работиш нещо за което нямаш никакви познания! Страхувах се от всичко свързано с работата не намирах свободно време за себе си...мъка.Прибирах се размазан в къщи с промито съзнание и празен поглед, единственото спасение са семейството и приятелката ми.Тези хора ме радват...майната на всичко друго, важни са хората които обичам и ме обичат.През изминалата година загубих и някой роднини и приятели не очаквах толкова млади хора да си отидат толкова рано.Загубата на тия хора ме съсипа.Просто се бях побъркал от реда на хубавите и лошите моменти.Определено тая година не бе най-добрата за мен!
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

            Коментар


              #7
              За мен 2008г. мина доста бързо,ще я запомня с много работа и посредствено заплащане,никакво развитие в личен план.Дано следващата да е по запомняща се.Поздрави на всички и приятно изкарване на новогодишнитепразници!
              Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

              Коментар


                #8
                Отвратителна година в личен план - загубих двама от най-близките си хора в рамките на 8 месеца. Смених две работни места, сегашната ми е третата. За радост съумявам да запазя читав доход, който да ми позволи да дишам. Купих си и друга кола. Мислех да ми е единствена, но впоследствие прецених, че Мареата ми е прекалено свидна за да я продам - винаги моя ще си бъде. Не отидох на екскурзия, по непредвидени обстоятелства, сега съм си вкъщи...като цяло - много странна година, довела до необратими промени живота ми.Надявам се тази да е по-благополучна.Пожелавам го и на всички колеги - всеки е добър човек...нека да се опитаме да бъдем по Християнски добри през другата година!

                Коментар


                  #9
                  Ами моята равносметка е общо-взето доста положителна. През 2008 се радвах на спокоен семеен живот (вселдствие на което нараснах по хоризонтала и вече хвърлям 103кг ) с жена си и момченцето си на 1г. и 4 месеца. В момента съм и с големия си син. Работата ми е добре платена като за българските условия. Дори леко ме повишиха и поувеличиха заплатата ми. През януари се качих на сегашната си кола, след като смених Пунтото.Естествено, имало е и някои леки неприятни моменти, например увеличението на вноската за апартамента, но това е засегнало всеки теглил жилищен кредит... Абе като цяло се надявам все такива и по-хубави години да дойдат.Пожелавам същото и на всички колеги от форума!
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

                  Коментар


                    #10
                    Годината не беше от най-добрите..даже хич..почнах добре платена работа, но с колегите не се разбираме..в личен план само разочарования..общо взето гледам положително и очаквам идната година да е по-добра както в служебен план, така най-вече и в личен план!Поздрави колеги и весело изкарване на всички празници и всичко ще бъде наред..!! Обичайте се.
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

                    ...E90..incoming..!!

                    Коментар


                      #11
                      Годината от личен аспект и здравословен за мен и семейството ми бе добра и това ме прави истински щастлив. Имам време да гледам как расте дъщеричката ми - моето съкровище. Лоша бе в професионален аспект и се наложи коренно да променя плановете си. Надявам се новата 2009 да е много по-добра :D Радвам се, че и Фиатката ме слуша и ми служи вярно.Весели празници, колеги и приятели!

                      Коментар


                        #12
                        И аз съм оптимист.
                        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

                        Коментар


                          #13
                          Годината беше много щастлива за мен, след трагичната 2007. Осъществих няколко от най-смелите ми мечти - справих се със страховете си, срещнах нова любов, пътувах до остров Мавриций, шофирах до морето и обратно и бях на почивка с децата си по българското Черноморие. Радвах се на стабилни доходи, здраве и благоразположение на хората. Получих (и приех) предложение за нова работа този месец. Очаквам много повече от 2009 - ново начало за мен и децата ми! Нов дом, сватба, първокласник и за съжаление ще трябва да се разделя с любимия ми Фиат Браво.
                          Have a Big dream, take small steps!

                          Коментар


                            #14
                            Когато човек губи нещо, не знае всъщност какво печели. За това не мога да дам оценка на изминалата вече година.За малко да изгубя хляба си, но открих, че съм имал истински хора до мен. Изгубих ортака си, но намерих сили сам да продължа.Мисля, че тази година ме направи по-силен за което съм благодарен на съдбата, също така мисля, че всяка следваща ще става все по-отговорна и респективно по-трудна.Пожелавам си да съм подготвен за живота, да имам време за близките и да се радвам на доброто им здраве, бих искал да им предложа и нов собствен дом и като цяло достоен живот.За всички останали пожеланията са ми искрени, да са здрави, обичани и верни на себе си.

                            Коментар


                              #15
                              Тази година за мен беше много странна... От безделен плебей се превърнах в отговорен човек с много важни задължения. Намерих си много готина работа и това ме промени доста в положителна насока. Купих си Фиат-а също така, само дето го счупих в последствие, преместих се да живея в нов апартамент и започнаха да ми строят мой личен нов апартамент, беше година изпълнена с много промени и нови неща...иначе съм доволна от себе си, от напредъка си в различните насоки! Чувствам се малко по-порастнала
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

                              Коментар

                              Working...
                              X