Всеки ще купува подараци за различни близки хора! А с какво мислите да поглезите себе си за Коледа
или по-специално любовницата (колата де
) - някой ксенон кит или може би DVD player
, споделете....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво ще си подари за Коледа :)
Collapse
X
-
Колега като каза АБС..в какво се изразява цялата операция и колко ти струваше..че и аз няма АБС..пък се замислям да слагам!!van_dal написа:За моята кола цялата година беше коледа над 3000 съм вложил по нея, последно и направих подарък АБС.
Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
За жалост и при мен се налага да и правя такъв подарък, но за щастие ще е по-скромен. Обаче най-вероятно ще е за 8-ми Март, защото и викам любовницата (гълта пари повече от гаджето) Yellow_Flash_Colorz_PDT_07KbH40 написа:Ами какво да ви кажа...Изчукване, боя и части (след като ме удариха малко преди Коледа) са само 1000 левамасълце за смяна и филтърчета... От това по-хубав подарък едва ли ще получи някоя от вашите
Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Още сам млад за да нося по две дини под една мишница, ама пък и с двете си е кеф Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_11i4kin написа:Успял мъж е този,който изкарва повече,отколкото харчи жена му!!!!
А той е....PASSARELLA написа:И аз моя подарък си го направих вече малко преди РД. Така като гледам финансовото си състояние след купуването му - ще ми е за поне две-три коледи и НГ-та напред.
Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse

или ксенони или Brembo® MAX Performance (нарязаните)
Коментар