Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте, ще ставам един от вас!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Здравейте, ще ставам един от вас!

    Здравейте, колеги!На път съм да стана един от вас. Нуждая се от голяма семейна кола. Нещата отиват към покупка на Fiat Ulysse. Намерих една, цената е добра, хареса ми отвън и отвътре. Нов внос от Швейцария. Ако се уредят нещата около регистрацията, скачам смело. Попрочетох набързо форума, но остават неизяснени въпроси. Та, накратко: Колата е 1996 г по VIN, двигател 2000 "S" или "IE". Не е с турбо. Поомасен в долната част, където е гарнитурата на картера. От долу няма капки масло, колата не беше подмествана поне от 10 дни, зная със сигурност. Въпросът ми е - може ли да се газифицира този мотор с обикновена АГУ? Проблемен ли е по принцип този двигател? Други подводни камъни за тази марка автомобили? Ужасяващо скъпи резервни части?Благодаря ви предварително за всички споделени мнения, поздрави.

    #2
    Марката автомобили е с традиционно по-ниски цени на резервните части от други марки.Друг е въпроса доколко един Юлис е истински ФИАТ - не знам колко от частите му са ФИАТски, колко от Пежо.Има във форума доста хора с Юлис, нека те да кажат.Иначе поздравления за избора!!! И добре дошъл сред нас!

    Коментар


      #3
      Карал съм досега немски и японски автомобили. Но отзивите, които чета за въпросния еврован са доста положителни. Вътрешния обем е идеален за голямото ми /петчленно/ вече, семейство. АГУ-то не е първа грижа в момента, защото имам друга ежедневна кола. Вана ще се използва за по-дълги семейни преходи. Все си мисля, че подръжката няма да е много скъпа. А началното сервизиране как е като цени? Ремъци, ролки, масла и прочие? Между другото, колата има сервизна книжка, но не остана време да я разгледам, докато бях при продавача.

      Коментар


        #4
        Колега от всичко написано виждам, че си решил, че този автомобил ще бъде твой тези малки съмнения, където ги имаш са нормални не всеки ден хвърляш толкова пари и е нормално да се колебаеш, но според мен и нова кола да взимаше пак щеше да се чудиш известно време. Провери маслото ако не стой като ново и си е в нормата а не под средата е добре взимай и Мерцедес да купиш пак може да се счупи няма гаранция. Когато се качиш ще усетиш италиянската страст и дизайн и ще караш по ефтин ван от другите в същия клас, който не казвам, че ще е по здрав от един шаран примерно, но ще върви наравно с тях и като се замислиш си взел сгодна колица на малко парици. Успех и добре дошъл в клуба тук ще те посрещнат гостоприемно е няма да те нахраним, но има сбирки :Р
        Fiat punto 1,1
        Fiat bravo 1,6 16v
        Fiat bravo 2,0 20v
        Honda civic 1,5
        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

        Коментар


          #5
          Мисля че този мотор беше с пластмасови колектори (поне в Пежо е така), така че газификацията би била газов инжекцион, а не евтините уредбички!
          F31 BMW 320d

          Коментар


            #6
            http://www.parkers.co.uk/cars/owners...transmission=M Може да прочетеш малко ревюта от собственици. Отзивите са добри.
            Marea Weekend HLX Jtd 110

            oO(_)____////____(_)Oo

            Коментар


              #7
              Тurbodieselcomby написа:
              Мисля че този мотор беше с пластмасови колектори (поне в Пежо е така), така че газификацията би била газов инжекцион, а не евтините уредбички!
              Току що идвам от един майстор газаджия. Автомобила е с пластмасови колектори. Каза, че е поставял и обикновени АГУ на същия двигател, но риска бил голям. Все още се двоумя с покупката. Има известни неуредици около бъдещата регистрация на автомобила.

              Коментар


                #8
                Доста информация за Еврован има в този форум:http://peugeotclub.info/forum/viewfo...оздрави.

                Коментар


                  #9
                  Огледай се за друга! Рено Еспасите са много добри за тази цел също!
                  F31 BMW 320d

                  Коментар


                    #10
                    Струва ми се, че тази е с оптимален вътрешен обем. А Еспейса като че ли е попрехвален . /лично мнение/

                    Коментар

                    Working...
                    X